Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024. Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende bir hain olabilir mi diye düşünüyorum çünkü bizim oğlan tek başına yenebilecek bir güçte değil hala. Bigmom ihanet edemez çünkü çıkarları var birbirlerine ayrıca kaido borçlu buna ya adaya shanks gelir ya ryo amiral süpriz yumurta gibi bir anda çıkar yada bizimki uyanış açar. cp0'ın işi yok sanırım Wanoda devrim ordusu ise kayıplara karıştı burayla ilgilenmezler bence.
1- Bizim zoanlı yeni amiral gelir
2- Shanks gelir
3 - Lütfi uyanış açar
benim düşüncelerim bunlar.
Mantıklı ama ben Devrim Ordusu'nun gösterilen gücünü yetersiz buldum. 4 denizde ordu sahibi bir örgüt. Bu kadar geniş yayılma alanında çok güçlü kimselerin olması gerektiği kanaatindeyim. Dressrosa'da Devrim Ordusu Doflamingonun alanına girdi üssü Kaido ve Wano içinde bir şeyler yapabilirler belki.
İş bu sebeple Sabo'nun haberini Luffy burada alabilir. Şöyle bir senaryo hoşuma giderdi. Sabo ve 4 komutan gizli çalışan kimseler bu yüzden ödülleri düşük. Ama bir grup daha var ve bunlar doğrudan ordu gücüne dahil Amiral seviyesinde veya yakın isimler asıl işleri savaşmak. Bu grup Wano'ya gelir bir kısmı CP-0 ın peşine düşer (belki Sabo ile takas edebilirler), bir kısmı Kaido'yu ve fabrikalarını hedefler halkı özgür kılmaya çalışır. Son sloganda
"Kutsal Ejderlerden sonra insanları özgürlük adı altında köleleştiren korsan çağını da biz kapatacağız."
Daha sonra Luffy ile birlikte Sabo kurtarılmaya gidilir. Dragon ile tanışılır vs.
Bu tarz bir hikaye hoşuma giderdi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık