Sebebi var ırkı yüzündendir.Biri spoilerde King 2.1 milyar yazıp jinbe suratı atmış.Bence sahte ama gerçekleşirse olay olur.
Sebebi var ırkı yüzündendir.Biri spoilerde King 2.1 milyar yazıp jinbe suratı atmış.Bence sahte ama gerçekleşirse olay olur.
Spoiler değil o zaten bölümle ilğili ipucu. spoiler cıkar aksilik olmaza 1-3 saat icindeResimli spoilerlerden bir şey anlamıyorum. Haki ile ilgili de kim kullanmış belirsiz. Hiç spoiler olmasa daha iyi. Bulmaca sevmiyorum.
Bugün gelecek mi? Sevindim. Teşekkür ederim bilgi için.Spoiler değil o zaten bölümle ilğili ipucu. spoiler cıkar aksilik olmaza 1-3 saat icinde
Hiç bir amirali alamaz.En zayıf mı? Akainu seviye üstü olduğunu kabullenmeni beklerdim.
+1 ve kaidouyuda tek alamaz 1 hafta önce kata luffye yol verdi 1 hafta sonra yonkoumu alacak hemde tek başına gitsin biraz elbafta sürünsün o zaman düşünürümHiç bir amirali alamaz.
bende lancenin hesabı yanda diğer sekmede geometri videosu arada f5 falan çekiyorum :dSapık gibi lancenin hesabı ile yağız Sabuncuoğlu twitteri arasında sekip duruyorum yarım saattir