Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kılıç ustası savaşlarında belli baslo hareketler anladığım kadarıyla yasak ya da kılıç ustalığına girmeyen hareketler. Zoro da ben de seni yenmek için ne gerekirse yapacağım diyor yani kılıç ustalığımdan taviz vereceğim diyor. Bu daha da güçlü olmasının önünü açacak.
Yıllarca bunu söyledik, anlattık, tartıştık... Kan, göz yaşı, dram her şeye katlandık. Bakalım Oda'nın keyfi kimi haklı çıkaracak? :d
 
Belli ki sanji kardeşleri arasındaki aslında en güçlü kişi olacak king genleri sayesinde. Ama judge bunu bilemedi. Peki ama neden? Diğer kardeşlerde böyle bir yetenek neden yok? Bir tek sanjide mi tuttu. Yoksa annesinin verdiği ilaç mı böyleydi.
Bence yazarın burada vermek istediği mesaj, doğuştan aşırı güçlü olunca kendinizi çok geliştiremiyorsnuz çünkü zorluk yaşamıyorsunuz. Germa oğlanları haki biliyorlar mı emin değiliz, ama sanji eziklene eziklenen luffynin aldığı gibi bir eğitim almış aslında, aç bırakmışlar, dövmüşler, süründürmüşler, en son iradesini bile kırmışlar; ama artık sarsılmaz iradesiyle aşırı güçlenmeye başlıyor.
 
Irkla alakalı çıkar mı ki? Duyguları yok olmasa da mutasyonların bi kısmı işe yaramış gibi geldi bana. Tüm germa kardeşler bişey üretiyordu. Hepsi ayrı bi ırktan genlerle mi birleşmiş olacak yani?

Niji ayağında da kolunda da yıldırım üretip vurabiliyordu:

İchiji patlama, reiju zehir, yonji kaba kuvvet. Sanji de ateş.
Yalnız ateş değilde görünmezlik çıkarsa yeteneği çok efsane olur sanji için, rahat rahat banyoları dikizler pis sapık
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık