2 haki biliyor.Ben de bu şekilde bir güç eklemesi düşünüyorum. Bu yüzden belki de silahlanma hakisi düşük tutulmuştur diye düşünüyordum. Hatta 2 yıl sonra 3 hakiyi bilip sadece gözleme yüklenmesi garip gelmişti. Soda bu şekilde dengeleyebilir.
2 haki biliyor.Ben de bu şekilde bir güç eklemesi düşünüyorum. Bu yüzden belki de silahlanma hakisi düşük tutulmuştur diye düşünüyordum. Hatta 2 yıl sonra 3 hakiyi bilip sadece gözleme yüklenmesi garip gelmişti. Soda bu şekilde dengeleyebilir.
Daha iyi değil mi? Gelişmesi için her türlü zorluğa karşı gelmeli.Zoronun ilk yapması gereken şey, kingin kılıcındaki o tırtıkları kesmek. Aksi halde o kılıçlar hep düşer. Oda gene ne yaptı ne etti zoronun karşısına zıt bir yetenek soktu.
Ryumanın kısa bir ejderha kesme hikayesini yayınlamışlardı.Orada zaten Zoroya benzediği gösterilmişti sen okumamışsın herhalde onu.Ulan Zoro'ya bu kadar benzediğini bilseydik bu kadar beklemezdik be olummmmm.
Ryumaaaaa! The King
Bence Pembe olur ama Law'ın tayfa Momo'yu görünce Kaido sanıp silah çektiler emin değilim.momo'nun rengi umarım kaido ile aynı renkde olmaz ilk gösterildiği gibi pembe olursa problem yok ama mavi olursa zoro yolu karıştırdığı gibi rakib ejderi de karıştırabilir
Kılıç ustası değilmiş zaten, Zoro'nun dediğine göre.King hem kılıç hem yumruk hem tekme savaşıyor. Allah ne verdiyse... Bir kılıç ustasında ilk kez gördüğümüz bir tarz.