Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Momo'nun hiç saldırı gücü var mıdır? Demek istediğim Kaido gibi hortum, yıldırım, ateş. Ve sizce savaşta bir düşmanla yüzleşerek etkin rol oynar mı?
 
Sanjinin suiti anlaşılan gen mutasyonunu tetikleyip güçlerini uyandırmasını sağlayacak herhalde.Bakalım savaşın en zor zamanlarında neler çıkacak Sanjide.
Ben de bu şekilde bir güç eklemesi düşünüyorum. Bu yüzden belki de silahlanma hakisi düşük tutulmuştur diye düşünüyordum. Hatta 2 yıl sonra 3 hakiyi bilip sadece gözleme yüklenmesi garip gelmişti. Soda bu şekilde dengeleyebilir.
 
Ryuma bildiğin zoro. Bu salak ryuma neden zoroya bana benziyorsun demedi. Yoksa bu ryuma fark etti de zoroyu test mi etmek istedi. Zoro bildiğin ryumanın ikizi. Yalnız sonunda ryumanın gerçek yaşayan one piecedeki yüzünü de gördük. Çok tehlikeli duruyor şerefsiz. Peki hyogoro ve kawamatsu ryumanın yüzünü nereden biliyorlar? Yoksa ryumanın soyundan gelenlerin hepsi ikiz mi? Yani istisnasız hepsi aynı yüze mi sahipler?
Bilmiyorlardır. Oda tarafından gösteriliyor büyük ihtimalle yani onlarla ilgisi yoktur. sadece gözünün yaralı olduğunu biliyorlardır, daha ilerisi olmaz. çoğu şeyi toki sayesinde de öğrenmişlerdir büyük ihtimalle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık