Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arc tayfanın elemanlarının savaş stillerinin değişeceği ve daha karmaşık bir hale geleceği bir arc olmasın?
Herkesin haki hariç uzmanlık alanı netleşiyor gibi geldi bana. Robin balıkadam karatesi+öz patlatma ve kemik kırarak, nami yıldırımla içten hasar vererek ve franky de lazerlerinin yıkıcılığıyla haki zorunluluğunun olmadığını gösterdiler.
Zoro’da kılıç karartma ve sanji’de genlerden gelen güç artışı olursa tamamdır. Bu arc’ta dövüş tarzları tam oturursa sonraki arc haki geliştirirler artık.

Zoro elinden kılıcı alınınca gerekirse ısırırım demiş. İlerdeki dövüş tarzını değiştirecek bişey olacağını sanmıyorum.
 
Adam Kılıç Tanrısı lan. Bırakın da çiziği olsun. Çiziği olmayanı adamdan saymıyorlar bu seride. Bakınız Mihawk. Adam baby face diye 1000 bölümdür kimlere yem ettiler kimlere meze ettiler garibimi. O yüzden çizik candırrrrr ;)
Kendimi avutma şeklim olsa gerek. Ya zaten çok saçma bir algı kılıç ustası sonuçta yara, çizik vs. Olması normal onu güçsüz yapmaz ki bunlar. Yani mihawk farklı yollar ile gelişmiştir önüne daha kolay basamaklar çıkmıştır, kendini daha basit şekilde tepeye çıkarmıştır.
 
Jack keşke mamut formunda dövüşseydi böyle çitkin bir hibrit olamaz. Koskoca tayfada King dışında karizmatik adam yok. Onun da hibriti büyük ihtimal çöp çıkıcak ama.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık