Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco'yu kucağa almışlar ya lan, geçen bölüm bir şeyler diyordu ama bu cidden hayal kırıklığı oldu. Yani bu kadar düşüyorsa bu adam, bunun için büyük bir güç harcaması gerekiyor. Öyle bir şey de görmedik, görmediğimiz kısımda her ne olduysa King ve Queen sallamamış bile. Olmadı bu! :artiz:
 
Marco ben bilerek o ayaklara yatıyor dedim ama adam baya tabut gibi duruyor.

Meyve gücü çok mu enerji harcıyor acaba. Çok kişiyi mi iyileştirdi sebebi o mu?

Yoksa 1-2 saat oldu olmadı yani.
 
Güzel bölüm çizmiş Soda.

Jack'in melez formu gifterslara benziyor muhtemelen tek yiyeceği için uğraşmamış, haftaya Jack düşecek hissiyatı verdi bana.

Sanji'nin ateşlerinin genlerle alakalı olduğu yazılmıştı WCI'da gen mevzusu döndükten sonra haklı çıktı yazanlar.Arc sonu Sanji en çok güçlenen 2. tayfa üyesi olacak gibi duruyor.

Zoro'yu eğitenin Shimotsuki olduğunu düşünürsek ve dövüş stilini de onun öğrettiğini düşünürsek savaş stilinin aynı olması normal gibi ama fiziksel benzerlik mevzusu da konuşuldu. Bu da demek oluyor ki zorri iflah olmaz bir torpilli karakter. Zoro Lütfü fan kapışmalarının sonunu getirir bu bölüm.

Seri adam olur mu olmaz mı Kaido düştükten 10 bölüm sonra anlaşılır.
 
Vegapank'a momo'nun meyvesinin başarısız olduğnu düşündüren ne cidden merak ediyorum kaido'nun meyvesinden hic bi farkı yok görünen.
Bence başarılı olduğu için, başarısız gösterdi. Vegapunkun altında başka birşey çıkacak... Yapay meyve işinin başarılı olması demek, hükümete aşırı avantaj sağlayacak bir durum. Bu yüzden başarısız deney olarak gösterdiğini düşünüyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık