Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marco ben bilerek o ayaklara yatıyor dedim ama adam baya tabut gibi duruyor.

Meyve gücü çok mu enerji harcıyor acaba. Çok kişiyi mi iyileştirdi sebebi o mu?

Yoksa 1-2 saat oldu olmadı yani.
İyileşme gücünü çok kullandı diyedir bence. Tamam geri doğuyor da vardır bi limiti. Hiç o gücü dinlenmediği için tükenmiştir derim.

Teke tek dövüşse bi darbe alır sonra dakikalarca darbe almaz. Anka gücü dinlenir sürekli ve uzun süre devam eder belki de. Ama 2 vs 1 dövüşünde hiç durmadan deldiler, yaktılar, kestiler bunu. Marco saldırılardan sıyrıla sıyrıla dövüşmemiş ki baya dövmüşler ama ölümsüzlük uzatmış.
iyileşme sayesinde duruyordu karşılarında yoksa defalarca sağlam vurdular ona. O gücün de limiti olmasa yenilmez olurdu.

Ben hakiyi de böyle görüyorum. Herkes dövüşürken anlık armament basıp sonra hakiyi kaldırıyor. Bi an haki gidiyor sonra tekrar haki basana kadar biraz yenileniyor. Böylece günlerce devam ediyor.
Luffy ise gear 4 açınca hiç kapatmıyor mesela. O yüzden çabuk bitiyor. Ben marco’nun iyileşmeyi onun gibi gördüm şahsen. Ama teke tek olsa süresi o kadar az olmaz. Kata’nın gelecek görmesi gibi normal bi dövüşe yetecek kadardır derim.
 
Çizimlerde hiç göze hoş gelmedi ya bu King'in dövüş tarzı. O tekmeyi, yumruğu bana atsa ben bile karşılarım gibi geliyor :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık