Güçlü kılıç ustaları tek gözlü.O zaman Mihawk ??Galiba ushimaru da tek gözlüymüş?
Güçlü kılıç ustaları tek gözlü.O zaman Mihawk ??Galiba ushimaru da tek gözlüymüş?
Mihawk en güçlü.Güçlü kılıç ustaları tek gözlü.O zaman Mihawk ??
Göz farkıyla anladım.Mihawk en güçlü.
Mihawk zoro ile dövüşünde gözünü kaybedecekGöz farkıyla anladım.
Tek gözlü olmanın bir olayı var bence.Aslında sana bunu sormak istedim.Mihawk zoro ile dövüşünde gözünü kaybedecek
Belki de doğuştan gelen bir özellik var gözlerle ilgili. Doğuştan o özelliğe sahip olmayanlar o güce erişmek için gözlerini feda ediyorlardır. Çünkü bu kadar göz durumu biraz tesadüf olmamalı. Ryuma, ushimaru, rayleigh, zoro hepsi güçlü kılıç ustaları. Muhtemelen kılıç ustaları haki eğitimi kılıç karartmaya ve tekniklere adadıkları için sezgi ve gözlemi geride kalmasın diye böyle yapıyor olabilirler. Sonunda da istenilen seviyeye geliyorlardır. Veya yoğun dövüşe girmiş kişilerde olabilir bu durum. Zoro çok fazla antrenman yaptığı için yaralanmış. Ryuma denizcilere karşı savaşırken yaralanmıştır. Shanksi teach çizdi. Ray da bir savaşta kaybetmiş olabilir. Ushimarı kaido dövüşünde kaybetmiş olabilir. Belki de altından hiçbir şey çıkmayacak.Tek gözlü olmanın bir olayı var bence.Aslında sana bunu sormak istedim.
Belki bilerek daha güçlü olmak için gözlerinden birini feda ediyor olabilirler mi ?