Zoro'yu kadın bile bozmadı. Soyluluk hiç bozmaz.Olayın güçle ilgisi yok köylü zoro'yu 10 tane shimotsuki zoro'ya tercih ederm demek istedim soyluluk bozar zoro'yu.
Momo daha çok işe yaramacak iyi büyümek istiyor. Mevcut hali altı üstü bir çocuk. Korunmaya muhtaç birisi. Ama şimdi ejderha vasat adamlar ona saldıramaz.Benim anlamadığım bu momo luffy ile ilk karsilasmalarinda luffyi ejderha formuna geçip zaten taşımıştı. Luffyi taşıması için buyumesine gerek mi vardı ? Keşke başka bir bahane ile bu olayı gerceklestirseydi oda ... Kaido ile savaşmak istiyorum falan deseydi, daha güzel olurdu
Onu korkudan bilinçsizce yapmıştı. Ki zaten bir kaç metre taşımak için bile öyle bir korku gerekmişti. Kaç km yukarı taşıyacaktı şimdi, onla bir tutamayız.Benim anlamadığım bu momo luffy ile ilk karsilasmalarinda luffyi ejderha formuna geçip zaten taşımıştı. Luffyi taşıması için buyumesine gerek mi vardı ? Keşke başka bir bahane ile bu olayı gerceklestirseydi oda ... Kaido ile savaşmak istiyorum falan deseydi, daha güzel olurdu
Babasının tek olayı dağın tanrısı domuzu ve şişko haydutu yenmek olmasına rağmen sağ kol ve yonkou arasında seviyedeydi. Büyümek bile 3. komutan yapmadıysa şükredelim. Ne ağrı çeker ne başka bişe. Zaten balığa dönüşüyor. Sırtı ağırdıkça dönüşüp yuvarlanır.Momonosuke yandı şimdi. 25 yaşından sonra bel ağrısı diz ağrısı sırt ağrısı bitmiyor. Bu yaşta çok dert yüklendi yürekli çocuk.