Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir rivayete göre op evreninde çift gözlü bir kılıç olması olmak için en güçlü unvanını ele geçirmeniz gerekir. Ancak bu kural en güçlü olma potansiyeli olmayan kılıç ustaları için geçersizdir.
 
Tek gözlü olmanın bir olayı var bence.Aslında sana bunu sormak istedim.

Belki bilerek daha güçlü olmak için gözlerinden birini feda ediyor olabilirler mi ?
Belki de doğuştan gelen bir özellik var gözlerle ilgili. Doğuştan o özelliğe sahip olmayanlar o güce erişmek için gözlerini feda ediyorlardır. Çünkü bu kadar göz durumu biraz tesadüf olmamalı. Ryuma, ushimaru, rayleigh, zoro hepsi güçlü kılıç ustaları. Muhtemelen kılıç ustaları haki eğitimi kılıç karartmaya ve tekniklere adadıkları için sezgi ve gözlemi geride kalmasın diye böyle yapıyor olabilirler. Sonunda da istenilen seviyeye geliyorlardır. Veya yoğun dövüşe girmiş kişilerde olabilir bu durum. Zoro çok fazla antrenman yaptığı için yaralanmış. Ryuma denizcilere karşı savaşırken yaralanmıştır. Shanksi teach çizdi. Ray da bir savaşta kaybetmiş olabilir. Ushimarı kaido dövüşünde kaybetmiş olabilir. Belki de altından hiçbir şey çıkmayacak.
 
Eveeeeeet. Sanjinin diablesi king ırkı kaynaklıymış. Vinsmoke ve kingi klanı iş birliği yapmışlar zamanında. Bu yüzden sanji ateşten etkilenmiyor olabilir. Ace gelse alev atsa demek ki sanjiyi yakamaz. Gerçi fake diyorlar spoilere şimdi de.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık