Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seride, önce Luffy sonra da Sanji'nin mühim ailelerden geldiği açıklandı. Ne yani Zoro farklı mı olacaktı? Ayrıca, esas olarak kalıtım ve çevre belirler insanın yapabileceklerinin sınırını. Sadece eğitim ve çalışmayla bir yere kadar ilerlersin. Kalıtım da önemli. Ek olarak rastlantı faktörü de önemli ama hasır şapkalar hep olumlu rastlantılar yaşadığından bu konuya değinmek istemiyorum.

Karakterlerin kutsal/efsanevi varlıklarla ilişkilendirilmesi benim de hoşuma gitmiyor ama gerçekçi olalım: Aile üyeleri orta ve alt SED/SKD'e mensup olan bireyler bir yere kadar ilerleyebilir.
Celal Şengör'ün de dediği gibi: Sizin kaliteli bir kılıç ustası olabilmeniz için sizden önceki 3 neslinizin de kaliteli birer kılıç ustası olması gerekir. Üzücü ama gerçek.
 
Açıkçası ben Zoro'nun Ryuma'nın akrabası çıkacağını sanmıyorum. Serideki baba-oğul ilişkileri böyle olmuyor genelde. Sanji, Sabo, Ace, luffy hangisi gerçek akrabalarının ideallerini almış? Luffy Roger'ın Joyboy'un iradesini nasıl aldıysa Zoro da Ryumanınkini almıştır.
Onlar iradesiz oldukları için atalarının kanını hak edememiştir. Zoro'yu bu müsveddelerle bir tutma lütfen.
 
Zoro ile Ryuma arasında fiziki benzerlikte var. Gerçi bunun Oda'nın çizim yeteneği ile de alakası olabilir. Adam Luffy'yi 40 yaşında Shanks, 60 yaşında Garp gibi çizebiliyor. Büyük başarı cidden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık