Seride çoğu tanrı kötü karakter olarak işleniyor. Bak Enel'e kutsal ejderlere. Serideki bütün şeytanlar da iyi. Robin, Zoro 'nun şeytani aurası, D lerin tamamı ... Tesadüf olmayabilir.Olabilir Lucifer-Michael muhabbeti işte Supernatural dizisinde işleniyordu.
Aslında bunu da diyecektim kızanlar olur diye demedim.
Kılıçlar ortada böyle bırakılıyorsa olabilir. Ama ihtimal yani. Benim dediğim de ihtimal. Zoro Shimatzukiye benziyor. Veya dövüşü Ryuma da bir Shimatsuki.Sana attığım resme bakmadın galiba.
Samuraylar ölünce kılıçları mezarın içine değil üstüne bırakılır yoksa wano nasıl bilecekti kılıçların çalındığını. Örneğide var zaten.
Asıl soru hangi kılıcı gidecekte shusui gelecek?Sonunda bir gizem daha çözülecek umarım. Zoronun soyu. Shusui geri dönecek
Lanetli olan olabilir. O 50 den tabi 21 ya da 12 den olanı gelmez ise. Wado zaten kalıcı enma yı vermez gibi gerçi momo ister mi durumu çıkabilir.Asıl soru hangi kılıcı gidecekte shusui gelecek?
Sen daha düşünme.Bölüm de shimotsuki zoro diye mi hitab ediyorlar zoro'ya, adam bi shimotsuki den eğtim almış dövüş tarzının filan benzemesi normal. Ryuma'nın bi resmi filan yok zaten olsa zoro'yu gördüklerinde benzerliklerinden bahsederlerdi keza ushimaru dan da bahsedilirdi orda vurgu yapılan şey ne bilmiyorum ama zoro'nun shimotsuki olduğnu hala düşünmüyorum.
1 Roronoa zoro 10 shimotsuki zoro'ya bedeldir.Sen daha düşünme.
O değil de Zoro'lu bölümler neden bu kadar heyecanlı arkadaş. Yemin ederim Zoro olmasa heyecan yok yav seride. Sen nasıl bir karaktersin Roronoa Zoro evladımmm.