Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana attığım resme bakmadın galiba.
Samuraylar ölünce kılıçları mezarın içine değil üstüne bırakılır yoksa wano nasıl bilecekti kılıçların çalındığını. Örneğide var zaten.
Kılıçlar ortada böyle bırakılıyorsa olabilir. Ama ihtimal yani. Benim dediğim de ihtimal. Zoro Shimatzukiye benziyor. Veya dövüşü Ryuma da bir Shimatsuki.
 
Açıkçası ben Zoro'nun Ryuma'nın akrabası çıkacağını sanmıyorum. Serideki baba-oğul ilişkileri böyle olmuyor genelde. Sanji, Sabo, Ace, luffy hangisi gerçek akrabalarının ideallerini almış? Luffy Roger'ın Joyboy'un iradesini nasıl aldıysa Zoro da Ryumanınkini almıştır.
 
Ulan Zoro küçükken çeliği kesmeyi öğrenir karşısına daz-bones çıkar, Zoro mihawktan menzilli saldırıları arttırma eğitimi alır karşısına pica çıkar, Zoro kılıç karartmaya ilgi gösterir karşısına kara kılıç olmaya çok yakın Emma çıkar, ateşi kesmeyi öğrenir karşısına king çıkar, Allah'tan mücevhercide çalışmamış yoksa jozuyuda ustasının öğrettiği teknikler ile keserdi :hhh:
 
Bölüm de shimotsuki zoro diye mi hitab ediyorlar zoro'ya, adam bi shimotsuki den eğtim almış dövüş tarzının filan benzemesi normal. Ryuma'nın bi resmi filan yok zaten olsa zoro'yu gördüklerinde benzerliklerinden bahsederlerdi keza ushimaru dan da bahsedilirdi orda vurgu yapılan şey ne bilmiyorum ama zoro'nun shimotsuki olduğnu hala düşünmüyorum.
Sen daha düşünme.

O değil de Zoro'lu bölümler neden bu kadar heyecanlı arkadaş. Yemin ederim Zoro olmasa heyecan yok yav seride. Sen nasıl bir karaktersin Roronoa Zoro evladımmm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık