Zoro ve Sanji nin birbirlerini karşı saldırılardan koruması çok güzel bir sahne olmuş.Cidden bu ikili yan yana geldiklerinde deviremeyecekleri kişi yok.Devirmeseler bile beraber hayatlarını verirler.
Herkesi kendiniz gibi sanmanız derken ?Herkesi kendiniz gibi sanmanız beni bitiriyor.Veteran lvl adamı komutan ile denk tutmam ben.Pica komutan eder diyenlere diyeceksin onu bana değil .d
Denk dediler.Daha önce sayısız kere dövüşmüşler berabere bitmiş.
Muhteşem ikiliZoro ve Sanji nin birbirlerini karşı saldırılardan koruması çok güzel bir sahne olmuş.Cidden bu ikili yan yana geldiklerinde deviremeyecekleri kişi yok.Devirmeseler bile beraber hayatlarını verirler.
King Jack Queen tek başına koca ana korsanlarını paramparça eder. Koca ana korsanlari biraz fazla salak öte yandan diğer taraf biraz fazla acimasiz.Herkesi kendiniz gibi sanmanız derken ?
Koca ana korsanlarını canavar korsanlarından üstün tutan sen değil misin ?
Bence Koca Ana korsanları olası bir savaşta indirirler Kaidou ve ekibini çünkü çok fazla ortalama üstü güce sahip adamı tayfasında barındırıyor Big Mom ama bunun yanı sıra Kaidou'nun tayfasında birkaç kişi dışında iş yapabilecek adam yokKing Jack Queen tek başına koca ana korsanlarını paramparça eder. Koca ana korsanlari biraz fazla salak öte yandan diğer taraf biraz fazla acimasiz.
Savaşta her şey mübahtır kafasindalar , virus zehirli gaz her turlu illet bunlarin basindan cikar.
O zaman o kadar güçlü gitsin dünya hükümetini yıksın. İçi boş sözler bunlar.Korsanfan, hükümet 5+ yonkou eder
Ryuma: Öyleyse gelsinler
Acı gerçeğe kendinizi alıştırın lütfü fanları, canınız çok sıkılacak
Zoro güçlü karakter sevdiğimiz bir karakter ama bu cümleyi söylediği arcta Dresrosa'da Doglamingo'nun tellerini kesemedi.
Olm atası diye bir şey yok yok. Ryuuma, Zoro'nun içinde yeniden doğdu.Aslında bizim bir şey söylememize gerek yok zamanında söylenmiş bakalım ne olacak.
Atası tek başına Yeni Dünya Hükümetini bastırmış, Zoro Reis arşa çıktı bu bölüm