Yok muhtemelen İnu'nun Neko'yu kastederek ''Bu adada benim kadar güçlü ve benden daha inatçı bir var.'' tarzı söylediği şeyle karıştırıyorsun.Mink adası bölümlerinde söylenmişti sanki öyle birşey vardiya olayında.Yanlış hatırlamıyorsam.
Yok muhtemelen İnu'nun Neko'yu kastederek ''Bu adada benim kadar güçlü ve benden daha inatçı bir var.'' tarzı söylediği şeyle karıştırıyorsun.Mink adası bölümlerinde söylenmişti sanki öyle birşey vardiya olayında.Yanlış hatırlamıyorsam.
Atası tek başına Yeni Dünya Hükümetini bastırmış, Zoro Reis arşa çıktı bu bölümBoyun eğmiş, adamı olmuş. İradesi, iradesinin önünde diz çökmüş tövbe etmiş. The Unbreakable ayrı bir şey.
Herkesi kendiniz gibi sanmanız beni bitiriyor.Veteran lvl adamı komutan ile denk tutmam ben.Pica komutan eder diyenlere diyeceksin onu bana değil .dNeko koskoca Koca kari korsanlarının adamıyla eşleşti.
İşi daha zor olmalı değil mi xd ?
Denk dediler.Daha önce sayısız kere dövüşmüşler berabere bitmiş.İnu daha güçlü demişlerdi zaten.
Zoro yaralı değil şu an. Wano'daki en sağlıklı adam.
Sağ kol, en fazla. Bu bölüm gördük ki, her kılıç kullanan kılıç ustası değilmiş.Şimdi Mihawk ne seviyede oluyor ?
Hala yk3 anca eder diyenler var mı ?
La bu denjiro kimle dövüşecek? Sağa sağlam ve boşta.
Karşıdan birilerini bağlıyordur.La bu denjiro kimle dövüşecek? Sağa sağlam ve boşta.
Biri Pedro hariç Elit Mink Askerlerini (5) ve diğer mink sulongları aynı aynda dövüyor. Perospero'ysa iki tanesine kaybetme ihtimali olduğunu kendi ağzıyla söylüyor. Hani Carrot ve Wanda ikilisi elit askerler kadar güçlü olsa bile arada net bir fark var.Jack=78
Peros=77
Sağ kol mu? Zoro da sağ kol oldu. Zoro kingi geçince mihawkı geçmiş mi olacak?Sağ kol, en fazla. Bu bölüm gördük ki, her kılıç kullanan kılıç ustası değilmiş.