Peros o dilini öyle bi metre boşuna yapmadı, Jack kadar vardır Perosta.Jack net daha güçlü Peros'tan.Peros veteranlar için güçlü komutanlar için zayıf denecek bir karakter arada işte.
Peros o dilini öyle bi metre boşuna yapmadı, Jack kadar vardır Perosta.Jack net daha güçlü Peros'tan.Peros veteranlar için güçlü komutanlar için zayıf denecek bir karakter arada işte.
Kendinden 100 tane yapabilecek Cracker sadece üç puan önde. Burada anlatmak istediğim eşit değil Peros'un Jack'e yakın olduğuydu. Ayrıca Peros aklı ve daha mobil bir meyveye sahip olması onu epey etkin kılıyor. Jack ile karşılaşsa yenilir ama İnu veya Neko karşısında ikisi de yakın performans gösterir benim gözümde.Karşıdan birilerini bağlıyordur.
Biri Pedro hariç Elit Mink Askerlerini (5) ve diğer mink sulongları aynı aynda dövüyor. Perospero'ysa iki tanesine kaybetme ihtimali olduğunu kendi ağzıyla söylüyor. Hani Carrot ve Wanda ikilisi elit askerler kadar güçlü olsa bile arada net bir fark var.
Sayısalcı değilim ama bu işte bir yanlışlık var.
Jack kadar olan adam Cracker,Peros değil.Peros o dilini öyle bi metre boşuna yapmadı, Jack kadar vardır Perosta.
King Zoroyu sallamıyo ama Sanjinin peşine düşüyor adam tehlikenin nereden geleceğini biliyor.Sağ kol mu? Zoro da sağ kol oldu. Zoro kingi geçince mihawkı geçmiş mi olacak?
Ben de olmadığını anlattım ama.. neyse :dBurada anlatmak istediğim eşit değil Peros'un Jack'e yakın olduğuydu.
Denjiro vs Smothie olsun bari Bm tayfası gene şelaleden düştüler gibi ama.La bu denjiro kimle dövüşecek? Sağa sağlam ve boşta.
Ultra yenilenme yaşadı Zoro.Adam kapisa kapisa geldi yaraları iyilesti desek hiç mi yorgun değil
Queen'den uyanış değil de, son çare olarak kendine tüm virüslerinden oluşan bir karışım basmasını beklerim. Muma virüsü ile ona dokunan herkes acı çeker, buz şeytanı ile kas gücü olarak çok daha güçlü olur vs... (illa başka efektif virüsleri de vardır). Hem lakabına da uyar.Queen daha uyanış formunu açacak