Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karşıdan birilerini bağlıyordur.

Biri Pedro hariç Elit Mink Askerlerini (5) ve diğer mink sulongları aynı aynda dövüyor. Perospero'ysa iki tanesine kaybetme ihtimali olduğunu kendi ağzıyla söylüyor. Hani Carrot ve Wanda ikilisi elit askerler kadar güçlü olsa bile arada net bir fark var.

Sayısalcı değilim ama bu işte bir yanlışlık var.
Kendinden 100 tane yapabilecek Cracker sadece üç puan önde. Burada anlatmak istediğim eşit değil Peros'un Jack'e yakın olduğuydu. Ayrıca Peros aklı ve daha mobil bir meyveye sahip olması onu epey etkin kılıyor. Jack ile karşılaşsa yenilir ama İnu veya Neko karşısında ikisi de yakın performans gösterir benim gözümde.
 
Elit Kumandanlar

King - Katakuri
Queen - Smoothie
Jack - Cracker

Uçan Altılılar :d

Snack
Perospero
Daifuku
Oven
Tamago
Pekoms

Who's Who
Sasaki
Ulti
Black Maria
Page 10

Perospero'nun Snack'ten üstün olup olmadığı bile belli değilken ve iki tarafın minklere karşı gösterilen performanslarından sonra Snack'ten güçlü olsa da Who's Who'nun yamulmasından sonra Elit Komutanların en zayıfı ve Artıkların en güçlüsü arasında baya net bir fark var.
 
Queen daha uyanış formunu açacak ;)
Queen'den uyanış değil de, son çare olarak kendine tüm virüslerinden oluşan bir karışım basmasını beklerim. Muma virüsü ile ona dokunan herkes acı çeker, buz şeytanı ile kas gücü olarak çok daha güçlü olur vs... (illa başka efektif virüsleri de vardır). Hem lakabına da uyar.
 
Shimotsuki Kozaburo 54 yıl önce ayrıldı bu Zoro gökten zembille East Blue'ya düşmedi .

Belki bi ihtimal gizlice hizmetkarlar tarafında kaçırıldı .Black Clover'da Yuno 'nun kaçırıldığı gibi .Bu da Crocus ile konuşan adam olabilir

Gaban'ın Shimotsuki köyünde olduğu iddiaları vardı kel, bira içen adam olduğu yönünde belki Wano'ya gitti aldı kurtardı .
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık