Zoro güncel serinin en güçlü
5. 6. Korsanı falan olabilir arc sonu
Zoro güncel serinin en güçlü
Biri kılıç taşıyorsa onda ustadır zaten."Kılıç kullanan herkes kılıç ustası değildir" ne kadar fazla kez söyledik bunu...
4 yonkou, luffy, beckman, shiryu'dan sonra gelebilir. En az ilk 8 gibi olabilir.Zoro güncel serinin en güçlü
seri sonu diyorsunuz Korsanlar kralının sağ kolu olacak bu adam ilk 4 hadi olsun 5kesin4 yonkou, luffy, beckman, shiryu'dan sonra gelebilir. En az ilk 8 gibi olabilir.
4 yonko kalmaz ki4 yonkou, luffy, beckman, shiryu'dan sonra gelebilir. En az ilk 8 gibi olabilir.
Yok zombi Ryuma başlı başına farklı bir şahıs, Brook'un özelliklerine sahip yalnızca. Anılarına değil. Shusui'yi bilmesi de mümkün ya Moria'dır, Hogback'tir demiştir bu senin bedeninin kılıcıydı falan diye. Kılıç meşhur zaten, çalan da Moria. Hogback de Ryuma efsanesini iyi biliyordu.Yani diyorsun ki , brook shusuiyi biliyordu? orada konuşan aslında brook gibi.
İyi de kendisini hiç yara almamış olarak tanıdık diye hatırlıyorum bunda bir iş olabilirİki yerden yarılmış gibi duruyor. Bu kadar savaşlara girmiş bir adam için normal gibi.
Ryuma'nın hangi tarihlerde yaşadığı belli değil herhalde?
Hem Zoro, hem Luffy ya. Pek çok bakımdan ikisinin öncülü.Ben Luffy'e benzetiyorum. Konuşmaları tavırları sakarlıkları olsun, başta kötü duruma düşmesi sonra asıl gücünü göstermesi felan olsun. Sonda söylediği sözü ben OP'ta söyleyecek başka karakter bilmiyorum. ''Ölmek güzel değilmiş öyle duydum'' tarzı bir şeydi herhalde.