Zoro zaten şuan sağ kol ile çarpışıyor. Mihawk en kötü amiral seviyesidirAmiral ve Sağ kol arası olarak düşünüyorum.
Zoro zaten şuan sağ kol ile çarpışıyor. Mihawk en kötü amiral seviyesidirAmiral ve Sağ kol arası olarak düşünüyorum.
Ben renkli bir çalışma görmüştüm o direkt Zoro'ydu Acaba farklı görsellerden mi bahsediyoruz?Ben açıkçası ilk Manga'sındaki çizimi Zoro'dan çok samuray versiyon Luffy'e benzetiyordum. Buradaki çizimi ise değişmiş bildiğin Zoro olmuş.
zaten bu arc sonunda artık Luffy resmiyette Yonkou. o yüzden zoro zaten sağ kol arc sonu mihawk zoroyu alır veya alamaz mevzu o değil. bir amiral'i yenebilmesidir.Zoro zaten şuan sağ kol ile çarpışıyor. Mihawk en kötü amiral seviyesidir
Ama abi Judge'dan hayır gelmez Sanji'de annesinin genlerini taşıyor zaten....King olacaktı o jack yazmışım...
Luffy'nin ben bu arc sonu bir yonkou seviyesinde olacağını düşünmüyorum bunun yanı sıra Zoro'nun Mihawk karşısına çıkması için henüz vakit var ve bu da demek oluyor ki Mihawk henüz Zoro'dan çok daha üst bir seviyede yoksa Zoro ile Mihawk karşılaştığında Zoro kolay bir şekilde yener geçer.zat
zaten bu arc sonunda artık Luffy resmiyette Yonkou. o yüzden zoro zaten sağ kol arc sonu mihawk zoroyu alır veya alamaz mevzu o değil. bir amiral'i yenebilmesidir.
İlk manga varya ismini unuttum Ryuma ve Ejder kestiği. Hareketleri lafları felan.Ben renkli bir çalışma görmüştüm o direkt Zoro'ydu Acaba farklı görsellerden mi bahsediyoruz?
Monster. Oradaki ryuma bildiğin zoro. Sen luffy fanı olduğun için bardağa baksan luffyi görüyonİlk manga varya ismini unuttum Ryuma ve Ejder kestiği. Hareketleri lafları felan.
Yemek yiyen versiyonu Luffy'e de benziyormuş ciddenİlk manga varya ismini unuttum Ryuma ve Ejder kestiği. Hareketleri lafları felan.