Katakuri’de uyanis var. Meyvesiyle havada mochi uretebiliyor. Bir de binalarin vs. oldugu bir yerde savasirlarsa King’e gecmis olsunHerkes king katakuriye vuramaz demiş ama katakuri nasıl vuracak uçmaya başlarsa İlla ki yakınlaşacaklar.
Katakuri’de uyanis var. Meyvesiyle havada mochi uretebiliyor. Bir de binalarin vs. oldugu bir yerde savasirlarsa King’e gecmis olsunHerkes king katakuriye vuramaz demiş ama katakuri nasıl vuracak uçmaya başlarsa İlla ki yakınlaşacaklar.
Uçan adama sökmez onlar. Adam her türlü kaçar. Kaldı ki mochi kesilebiliyor. uzaktan slashlarla keser durur. Zemini falan da yakar durur.Katakuri’de uyanis var. Meyvesiyle havada mochi uretebiliyor. Bir de binalarin vs. oldugu bir yerde savasirlarsa King’e gecmis olsun
Amiral ve Sağ kol arası olarak düşünüyorum.Şimdi Mihawk ne seviyede oluyor ?
Hala yk3 anca eder diyenler var mı ?
İki yerden yarılmış gibi duruyor. Bu kadar savaşlara girmiş bir adam için normal gibi.Asıl soru ryumanın yüzünü kim yardı imu olabilir mi?
King olacaktı o jack yazmışım...Jack'in kaşlar niye kıvrık oluyor ? Anlamadım
Ben açıkçası ilk Manga'sındaki çizimi Zoro'dan çok samuray versiyon Luffy'e benzetiyordum. Buradaki çizimi ise değişmiş bildiğin Zoro olmuş.Ryuma'nın görünüşü zaten uzun süredir belli değil miydi neye şaşırdınız ki bu kadar?