Boğazını keseceğim dedi King'e.Yanlız, Zoro, Kaido yardı diye inanılmaz güçlüydü artık sağ kolları yeniyordu falan aksini iddia edince biz kör olduk aha bu hali King'in altında işte
Tabikii zorlancak ama ben öyle aşırı ezilen bir Zoro göremedim.
Boğazını keseceğim dedi King'e.Yanlız, Zoro, Kaido yardı diye inanılmaz güçlüydü artık sağ kolları yeniyordu falan aksini iddia edince biz kör olduk aha bu hali King'in altında işte
Hükümet Amiraller felan bunlardan çıkacak adamlarla Zoro ilk 5'e giremez gibi geliyor bana. Hele tüm zamanları alırsak hepten vahim durum.Senin senaryoda dünyadaki herkes ölüyor, geriye dört kişi kalıyor sanırım.
kapanmaz.Aklıma Sugarın meyvesi geldi,canlı organızmada belki farklılık gösterebilirdi.ondan olabilir mi diye düşündüm.Shinobu ölse, Kaido ateş saçtığı zaman yerde açtığı çukur kapanır mı?
Aşırı zayıf değil canım ama güçlenip yenecekler görünen oBoğazını keseceğim dedi King'e.
Tabikii zorlancak ama ben öyle aşırı ezilen bir Zoro göremedim.
Elimizde hala melez formuna geçmemiş bir King var.Ne Zoro ne Sanji King ya da Queen'den zayıf hissettirmiyor.Hatta iki taraftada en çabuk ciddileşenler yıkımcılar Queen sebebiyle.
Nereden anladın kingin altında olduğunu? Çizik mi attı king? Bir kılıç düşürdü. Sonra zoro kılıcının durumunu anlayınca normal çarpışmaya devam ediyor. King tekme atmış tutturamamış. Yumruk atmış zoro durdurmuş ağzındaki kılıç ile sonrası denk dövüş. King zoan açınca zoro da vites arttıracak.Yanlız, Zoro, Kaido yardı diye inanılmaz güçlüydü artık sağ kolları yeniyordu falan aksini iddia edince biz kör olduk aha bu hali King'in altında işte
Elimizde her şeyini göstermemiş Zoro da var,suit kullanmayan Sanji de var.Hibritini çoktan açmış bir Queen de var.Her şeyini ortaya koyan taraf yok.Ciddileşen taraf yıkımcılar ama.Elimizde hala melez formuna geömemiş bir King var.