Dokuz kişilik tayfada üç kişi özel soydan sayılır, ama bir anda herkesin soyu özel oldu.Asıl Nami ne çıkacak ben onu merak ettim.
Değildir tabii, geyik yapıyordum. Bizim bilmediğimiz şeyden başka Wano'nun sınırlarının açılınca dünyaya entegre olması ve modernleşmesi bile onlar için yeterince faydalı.Wano'nun sınırlarını açmanın bizim bildiğimizden farklı bir anlamı var bana göre. Öyle "Wano, Türkiye gibi olsun. Herkes gelip rahatça girsin" tarzı bir şey değildir.
Başarısız değil bence CP0 bunu açıkca ima etti.Yav momonun meyve nasil basarisiz bir meyve ?
Usopp'un babası belli. Robin zaten arkeolog şehrinde doğmuş anası belli. Bir Brook ile Chopper özel birlerinin çocuğu değil onlarında biri geyik biri ölü. Dur Chopper mavi burunlu olduğu için diğer geyiklerden farklıydı belki çıkar . Nami savaş alanında bulunduğu ve seride ki en önemli 3 karakterden biri sıfatını taşıdığı için özel birinin çocuğu çıkması en muhtemel kişi.Dokuz kişilik tayfada üç kişi özel soydan sayılır, ama bir anda herkesin soyu özel oldu.
Ya zaten mesele Sanji'nin süper güçlü olmasını önleme değil ki. Sosyopata dönüşmesini engellemek. Sora aldığı haplarla deneyin en azından duygu olumsuzluğunı ortadan kaldırmış, ancak işe yarar kısmı tam olarak silememiş olabilir.Sanjinin duyguları var. Zaten çocuklarının duygusuz olmasından şikayetciydi
Sanjinin duyguları var. Zaten çocuklarının duygusuz olmasından şikayetciydi
Gen uyanışının aç kapa düğmesi xd yoksa gen uyandığı an duygusuz biri olacak sanjiTabiki boşuna ölmedi onun sayesinde Sanji şuan ki Nazik ve İyi kalpli haline büründü.