Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023: Bir Elmanın İki Yarısı

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm Nasıldı

  • İyi

    Kullanılan: 243 89.0%
  • Orta

    Kullanılan: 23 8.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 7 2.6%

  • Kullanılan toplam oy
    273
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano'nun sınırlarını açmanın bizim bildiğimizden farklı bir anlamı var bana göre. Öyle "Wano, Türkiye gibi olsun. Herkes gelip rahatça girsin" tarzı bir şey değildir.
Değildir tabii, geyik yapıyordum. Bizim bilmediğimiz şeyden başka Wano'nun sınırlarının açılınca dünyaya entegre olması ve modernleşmesi bile onlar için yeterince faydalı.
 
Dokuz kişilik tayfada üç kişi özel soydan sayılır, ama bir anda herkesin soyu özel oldu.
Usopp'un babası belli. Robin zaten arkeolog şehrinde doğmuş anası belli. Bir Brook ile Chopper özel birlerinin çocuğu değil onlarında biri geyik biri ölü. Dur Chopper mavi burunlu olduğu için diğer geyiklerden farklıydı belki çıkar :fool: . Nami savaş alanında bulunduğu ve seride ki en önemli 3 karakterden biri sıfatını taşıdığı için özel birinin çocuğu çıkması en muhtemel kişi.
 
Sanjinin duyguları var. Zaten çocuklarının duygusuz olmasından şikayetciydi
Ya zaten mesele Sanji'nin süper güçlü olmasını önleme değil ki. Sosyopata dönüşmesini engellemek. Sora aldığı haplarla deneyin en azından duygu olumsuzluğunı ortadan kaldırmış, ancak işe yarar kısmı tam olarak silememiş olabilir.


Açıkçası Sanjiye eklenen bu yeni özellikleri ben hoş buluyorum. Çünkü Sanji'nin dövüş tekniği Zoro ve Luffy'nin aksine çeşitlenmeye çok elverişli değildi. Yani hep tekme hep tekme nereye kadar? Seri sonı gösterdiği numarası ekstra alevli ve güçlü tekmeler mi olacaktı? O yüzden suit gelirse gen uyanışı güzel seçenekler.
 
Sanji'nin genleri uyanırsa yüzme yeteneğini kaybeder mi? Çünkü benim bildiğim Judge çocuklarının soy faktörünü değiştirdi yani şeytan meyveleri de soy faktörünü değiştiriyor ya ve sonucunda yüzme yeteneklerini kaybediyorlar acaba Sanji'de kaybeder mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık