Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022: Yıldızlar Sahne Alır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanji bile zoroya muhtaç olduğunu biliyor :D Tedavi işe yaramıyorsa gidin :D
Yav adam Mazoşist Zoro mink ilacının etkisyle zevkten dört köşe olacak diye iki kumandanla kapışıyor daha napsın, Luffy bile tek kumandanda yardım alıyordu ama Sanji iki taneyi suitsiz durduruyor. Şimdi bu bölümden sonra biri utanmadan Sanji Yonkou seviyesi olmaz derse binerim şehirler arası otobüse giderim tokatlayıveririm. :D
 
Sanıyorum King (önceden Marco ile dövüşüyor olması olası olan) ve Queen bir araya gelip terör estirmeye başladığında zaten haklı bir şekilde yorgunluğu bulunan Marco da kafa tutamamış, buna rağmen hala ayakta ve çabuk toparlıyor.

1. komutan seviyesinin çok üstünde biri değilse kimse 2 tane komutanı ciddi hallerinde yenemezmiş demek ki, olay buna geldi. Yine de bu konuda varlığını en iyi gösterebilen karakter de Marco oldu, en mantıklı bakış açısı bu gibi geliyor bana.

Queen ve King'in hala turp gibi durması da biraz şaşırtıcı. King kendisi şov yapana kadar kaç kişinin şov yapması uğruna gölgede kaldı, bu bölüm de yapamadı :alkis:

Neyse, artık her bölüm birini başkasıyla dövüşüyor görmektense sabit bir şekilde Sanji vs Queen ve Zoro vs King görelim ne olacaksa olsun.

Renklileri bırakayım:
 
Son düzenleme:
Kingin heybeti ve kararlılıgı... Bu adamı iyi işleyebilirdi olmadı. Verdiği kararlar ve konutlar adamı tayfanın 2. Kaptanı olduğunu kanıtlıyor. Özellikle Queen gibi ödüle bakarak değil gerçek tehlikeyi sezerek' Zoro'yu iyileştirmeye çalışıyorlar iyileşmeden bulun onu durdurmalıyız ' demesi nasıl bir yapıda olduğunu gösteriyor.
 
Son bölümlere pek hakim değilim. Ben ikisine girdi diye biliyom. Sanji arada Queen girmişti ama yine ikisine karşıda mücadele etti sayabiliriz diye şe ettim. Kızma hemen. Bence normal yorgunluk.

Of panel savaş hesaplama uzmanını davet ediyorum buraya. Ne kadar savaşmışlar bizi bilgilendirirse seviniriz. @Alpamis
Pek ilgilenmiyorum Luffy harici.:D
 
Bu ataklar ise yaramamış Queen ve King üzerinde. İkisi de en güçlü atakları arasına girecek ataklardan yapıyorlar. Normalde o atak Killer'ı yenmişti ve Enma da o sıra yoktu. Zoro bunu leblebi gibi kullanmaya başladı artık etki de etmiyor kimseye. Yeni teknikler yolda.
 
Bence bölüm güzeldi. Tobiroppo'nun gösterilmesinin sebebi bence yakında kalkacak olmalarıdır kalktıktan sonra ne yaparlar emin değilim ama işleri bence bitmedi sonuçta bu herifler bir Yonko tayfası. Onigashima'nın Wano'ya inmesine 15 dakika kalmış Bana kalırsa 1, 2 bölüm sonra Momo'yu görürüz. Fukuroju nedense bana ölecekmiş gibi geliyor ama Raizo'nun elinden değilde Orochi öldürecekmiş gibi hissediyorum. Sonra Kalan 9 kın'ı görüyoruz bazıları düştü ama bazıları yaşıyor Tobiroppo kalktığında onları zaptedecek olabilirler. Hawking, Killer dövüşünde ise Hawkins çok iyi köşeye sıkıştırdı Killer'ı geçmişte aynısını Law'a da yapmıştı belki bu meyvenin bir zayıflığını bulup killer kazanabilir. Yani demek istediğim Kid'in hayatı ve hasır bebek arasındaki anlaşmayı bozmanın Hawkins'in iradesi dışında bir yolu olabilir. King, Queen ve Sanji arasında pek bir şey gömedik ama bence animede Marco'nun tükenmesini ve Sanji'nin 2 komutana kafa tutmasını daha ayrıntılı görebiliriz. Nekomamushi öldürme niyeti ile Perospero'ya saldırdı normalde Perospero'nun kazanma şansı yok ama bence Perospero iyi bir dayak yedikten sonra Birileri onu kurtarır. Daha önce de bahsetmiştim bence King'in geçmişi gösterilerek ırkı hakkında daha fazla bilgi öğrenebiliriz. Red Line yaşamış oldukları için bence Dünya Hükümeti ile bir şeyler olmuş olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık