Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022: Yıldızlar Sahne Alır

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    227
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında iyi bölüm. Bölümlerdir devam eden şeyler son buldu ya da bulmak üzere. Onigashima yaklaştı, Luffy iyileşti, Tobi Roppo'nun düşüşü gösterildi. Neko Perospero'yu buldu. 2-3 bölüme bitecek olan Raizo vs'si başladı. Hawkins, senin kadar çıkarcı olan sadece 1 kişi biliyorum, bu arc'a renk kattın. Marco'nun sahnelerini de sevdim.
Niye orta verdim? Son sayfa biraz ucuz. Sevdim mi? Bayıldım ama fanlar sevinsin diye ödüllerinin toplamı tahminen 3 milyarı bulan iki adam harcandı.
Diyorsun ki King’in ödülü 1.680.000.000+ olmalı, ödüllern toplanı 3 milyar olması için. Marco’nun ödülü bile 1.374.000.000 iken (Vivre Card Databook’ta açıklandı) King için 1,7 milyara yaklaşan değerler fazla gibi. Canavar korsanları daha katliamcı olduğu için ödülleri biraz şişkin olsa bile o kadar fazla bence.

King’in ödülünün, Queen’den fazla olacağını (1.320.000.000) ama Luffy’nin şu anki ödülünü (1.500.000.000) geçmeyeceğini tahmin ediyorum. Hatta bazılarının tahmin ettiği gibi ödülü Queen’den 10milyon fazla olabilir sadece. (Zoro-Sanji ile Queen-King paraleli oluşması için)
 
Ben böyle gaza getirici repliklerin olduğu her bölüme 10 üzerinden 9 veririm kendi bakış açıma göre okurken zevk aldım özellikle Raizonun şafak muhabbeti çok hoşuma gitti bir yüzüklerin efendisindeymişim gibi oldu 9 kını çok güzel anlattı orda.Diğer taraftan Sanji-Zoro konuşması da yine gaza getiriciydi her ne kadar Luffy korsanlar kralı olacak repliğini 100.kere duyuyor olsak ta en yerinde kullanımı burası diyebilirim aslında o havayı hissettirdi.Son olarak 3 saçma şey var bana göre. Birincisi artık yüzüncü kere gelen yine Luffy korsanlar kralı olacak repliği gibi olan bir replik Pedronun intikamını almaya geldim yani utanmasa pedronun kendisi gelip intikamımı almaya geldim diyecek.Kulaktan kulağa oyunu gibi bir şey konu ordan oraya gelerek perosun kendisi gibi yapmış gibi oldu kabak ona patladı.İkinci olarak Perosun sanjiyi vuracakken söylediği şey puddingle evlenmiş olsaydın Kaidolarla ittifak yapmazdık diyor ben ne alaka çözemedim eğer Luffylileri bölgelerinden kaçırmasalardı ittifak yapmak zorunda kalmazlardı.Üçüncü ve son saçma bulduğum şey Big Mom vs Kid&Law savaşı eğer bu savaş offpanel geçecekse ki geçiyor gibi duruyor ben böyle saçma bir şey görmedim gittin kadını bir ciddi savaşa soktun onuda hiç göstermedin sırf bakışıyor gibi duran bir savaş hiç hoşuma gitmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık