King ve Marco'dan emin değilim ama bence kesinlikle Katakuri ikisinden de güçlüdür Katakuri 48 yaşında Yaş ve tecrübe de bence bir etkendir. Ben Beckman 50 yaşında Marco 45.Kata>king>marco
Kral hakisi, galibiyet serisi ve ileri derecede gözlemi var. Bence üstünKing ve Marco'dan emin değilim ama bence kesinlikle Katakuri ikisinden de güçlüdür Katakuri 48 yaşında Yaş ve tecrübe de bence bir etkendir. Ben Beckman 50 yaşında Marco 45.
Diyorsun ki King’in ödülü 1.680.000.000+ olmalı, ödüllern toplanı 3 milyar olması için. Marco’nun ödülü bile 1.374.000.000 iken (Vivre Card Databook’ta açıklandı) King için 1,7 milyara yaklaşan değerler fazla gibi. Canavar korsanları daha katliamcı olduğu için ödülleri biraz şişkin olsa bile o kadar fazla bence.Aslında iyi bölüm. Bölümlerdir devam eden şeyler son buldu ya da bulmak üzere. Onigashima yaklaştı, Luffy iyileşti, Tobi Roppo'nun düşüşü gösterildi. Neko Perospero'yu buldu. 2-3 bölüme bitecek olan Raizo vs'si başladı. Hawkins, senin kadar çıkarcı olan sadece 1 kişi biliyorum, bu arc'a renk kattın. Marco'nun sahnelerini de sevdim.
Niye orta verdim? Son sayfa biraz ucuz. Sevdim mi? Bayıldım ama fanlar sevinsin diye ödüllerinin toplamı tahminen 3 milyarı bulan iki adam harcandı.
Koca Ana Korsanları’nın Tatlı KomutanlarıSanji ve Zoro ikisine de yıldızlar deniyor. Vallaha daha ne denir bilmiyorum.
Marco da sanki yıldızlar parlasın diye bilerek öyle takılıyor gibi duruyor.
Zoro Kid'e katılacak Sanji Luffy'ye sadık kalacak mı demek istiyorsun?Marco wb tayfasinin sanjisi o yüzden diğer sağ kollardan güçsüz olabilir. Oden zorosu
Pimi çekip bombayı attı 200 sayfalık tartışma konusu hayırlı olsunZoro Kid'e katılacak Sanji Luffy'ye sadık kalacak mı demek istiyorsun?