Bu arada kim söylediyse helal olsun ben bile Luffy 3-4 dakika dayanamadı düştü diye düşünmüştüm bu h.haki olayından sonra. Sen söyledin Ferit.
@RedTeroR
En az 24 dakika o şekilde savaşmış.
Burada Law ve Zoro aşağı ışınlanıyor ve yere düşüyor.
Bu sahne 1012. bölümün 7. sayfası. Sağ üstte bu zaman için ''A few dozen minutes earlier'' demiş. Yani bir kaç düzine dakika önce diyor. Bir düzine=12 ise ve bir kaçı en az 2 alacak olursak 24 dakika yapar. Ama o bir kaçın ucu açık. 4-5'e kadar çıkacak olsa bir saatı bile bulur. Ama hadi biz iki alalım ve bu sahneye kadar 24 dakika geçmiş varsayalım.
Bu sahne 1012. bölümde ve bundan sonra da biri sürü olay olmaya devam ediyor. Big Mom kovalıyor Ulti felan Nami'leri kovalıyor gibi olaylar o sıra savaşıyorlar gibi şeyler. O ara bir üsür paneller konuşmalar, Zeus'un psikolojik çöküşü felan filan derken Kid geliyor. Tabi tüm bu olanlar 1013. bölüme sarkıyor.
1013. Bölümün son panelinde ise Luffy'nin düştüğünü görüyoruz. 24 dakika Sanji paneline kadar geçen süre ondan sonra da biri sürü olaylar oluyor onlara da 6 dakika desek bile 30 dakika savaşmış Luffy o şekilde Melez Mod'taki Kaido'ya karşı düz haliyle.
Edit: Bu arada çeviri orjinal.
Edit 2: Şimdi bir araştırma yaptım ve A few dozen minutes genelde 1 saati aşmayan ve yarım saatin de üzerindeki belirsiz zaman kavramı için kullanılıyormuş. 40 dakika gibi alıyorlarmış.