Bir uyanmanız lazım artık.
Bir uyanmanız lazım artık.
Zoro fanları sizin kadar içmiyor çabuk ayılırlar bir damla su çarp surata yeterli.Bir uyanmanız lazım artık.
Sen iyice yan sanayi Zoro fanı oldun Emre. Özüne don Dof ile ilgilen sen. Vallaha çok emanet duruyon bu tarafta.Zoro fanları sizin kadar içmiyor çabuk ayılırlar bir damla su çarp surata yeterli.
Yoo bak yukarda yazdım olanı hiç emanet durmuyor.Sen iyice yan sanayi Zoro fanı oldun Emre. Özüne don Dof ile ilgilen sen. Vallaha çok emanet duruyon bu tarafta.
Cahille muhabbeti kestimBir uyanmanız lazım artık.
Helal olsun sana. Şimdi avatarını değiş de tamamen kendinle tutarlı biri ol.Cahille muhabbeti kestim
Killer, Kaido'ya yaptığı ataklardan bir tanesini yapamadı. Çünkü silahları yoktu. Sadece orak sallıyordu. Bir tane teknik görmedik. Hiç yoktan Kama Sonic yapabilse ne olurdu felan ucu açık. O saldırı bir de içten vuruyormuş. Ayrıca Tilki o ara bekledi. Sonrasında muhabbet uzuyor diye sıkıldı yeniden karıştı. Yani o süre boyunca Killer ile denk denk çarpıştırmışlar kılıçları orakları.@Alpamis Kılıç toplayan adamla da dövüşüyordu Zoro.Hatta yazıktır kesmeyeyim diye yumuşak davranıp vs attığı için durum daha tehlikeliydi.Ki öyle de oldu Killer kasaplık koyun gibi yakaladı Zoro’yu.
Kendi silahlarıyla öyle yakalasa Zoro hemen kalkamazdı herhalde ama Killer’ın sıktığı gibi öleceğini de sanmıyorum.Killer orjinal haliyle daha çok zorlar Hawkins’i muhtemelen yeneceğine göre ama oraklarla da gayet ölümcüldü adam.Zaten Kenshin göndermesi yapmış çöp haliyle Zoro’nun üstüne yolladığını sanma o yüzden.Killer, Kaido'ya yaptığı ataklardan bir tanesini yapamadı. Çünkü silahları yoktu. Sadece orak sallıyordu. Bir tane teknik görmedik. Hiç yoktan Kama Sonic yapabilse ne olurdu felan ucu açık. O saldırı bir de içten vuruyormuş. Ayrıca Tilki o ara bekledi. Sonrasında muhabbet uzuyor diye sıkıldı yeniden karıştı. Yani o süre boyunca Killer ile denk denk çarpıştırmışlar kılıçları orakları.