Vergo>king + Queen
Akainu>4 yonko
Vergo>king + Queen
Akainu>4 yonko
Zoro ile Kaido'yu artık aynı cümleyi geçtim aynı mesajda kullanmayın. Lütfen....Zoro luffy vs kaido'yu düşündükce zoro vs king beni cok heycanlandırmıyor neyse buna da şükür. bi arc daha zoro güclü biriyle vs attsın diye bekleyemezdim herhalde.
Crocodile kesinlikle harcanmış bir karakter ama tekrar görürsek bayağı güçlenmiş olacağını düşünüyorumSokaktan rastgele adam alsalar 1 arc sonra Crocodile seviyesine ulaşır herhalde bu gidişle.
Vergo>king + Queen
Akainu>4 yonko
Kısmetse Luffy Zoro vs Teach olur artıkZoro ile Kaido'yu artık aynı cümleyi geçtim aynı mesajda kullanmayın. Lütfen....
Yapar bakalım bir şeyler. Neyse Sir Crocodile görmesin şimdi 2 sayfa yazı yazar öyle dedim diye.Crocodile kesinlikle harcanmış bir karakter ama tekrar görürsek bayağı güçlenmiş olacağını düşünüyorum
Sonunda Zoro ve amiral doğru yolunu kesfetmissin hocamVergo > King+Queen, öyleyse Doflamingo>Kaido ve
Aokiji>Doflamingo ise buradan;
Zoro>Amiral>Doflamingo>Yonko çıkar. Bugüne kadar yanlış yoldaymışım, bundan böyle amiralcilerin tarafına geçeceğim. :d
Luffy Kaidouyu yenecek amaaaaaZoro ile Kaido'yu artık aynı cümleyi geçtim aynı mesajda kullanmayın. Lütfen....