Nerden biliyorsun bunuKatakuri yenilgisizmiş Luffy'e kadar. Sırtı yere değmemiş. Her geldiğinde şamarlamış geçmiş King ve Queen'i. Jack zaten karşına çıkamamıştır.
Nerden biliyorsun bunuKatakuri yenilgisizmiş Luffy'e kadar. Sırtı yere değmemiş. Her geldiğinde şamarlamış geçmiş King ve Queen'i. Jack zaten karşına çıkamamıştır.
üff ya keşke gelse kizaru ortalığın içinden geçerdiKizaru olmamasına rağmen güzel bölüm
totto landde big mom kadar dengesiz birisi varken katakurinin totto landi çok fazla terk ettiğini sanmamKatakuri yenilgisizmiş Luffy'e kadar. Sırtı yere değmemiş. Her geldiğinde şamarlamış geçmiş King ve Queen'i. Jack zaten karşına çıkamamıştır.
arkadaşlar endişelenmeyin animeye geçince zaten sanji 24 bölüm falan tutar zoroda 7 ayda iyileşir sizde dua edersiniz keşke 10 saniye tutsaydıda bu kadar uzamasaydı diyeTüm dövüşler epey çabuk bitti. 30 dk geçse çok olay olurdu. Franky, robin falan 30 dk serbest düşünsene. Yıkımcılara 1 vs 5 dalardılar.
Aynısı kidd vs big mom için de geçerli. Sanji daha dövüşe başlamadan önce karşılaştılar. Yamato da kaido’yu tutmaya başladı. 30 dk offpanel geçmesi tuhaf olur.
Zoro’ya iksir verip kaldırmışlardır bence 2-3 dk’da. Sargı vakit kaybettirdiyse de sanji en baştan 1 vs 2 başlamadı zaten.
Bugünleri de gördük fandaşşş.Oh, titriyorum, durduramıyorum kendimi...
Sen pek inanmadın gerçi bugünleri göreceğinize.Bugünleri de gördük fandaşşş.
Bm tayfası WB tayfası ile de dövüşüyor geçmişteKatakuri yenilgisizmiş Luffy'e kadar. Sırtı yere değmemiş. Her geldiğinde şamarlamış geçmiş King ve Queen'i. Jack zaten karşına çıkamamıştır.