Haki bilip bilmediğine dair bir şey demedim, ama bu sahnede koka yok.Sabo öze vurma öğrettiğine göre b.haki biliyordur herhalde.Koka kullanmamış olabilir.
Haki bilip bilmediğine dair bir şey demedim, ama bu sahnede koka yok.Sabo öze vurma öğrettiğine göre b.haki biliyordur herhalde.Koka kullanmamış olabilir.
ben bu saçmalığı yapma potansiyeli görüyorum, büyüdükten sonra gider Kaido'ya kafa göz dalarsa şaşırmam yani.Yok ya vücudu gelişir bence sadece. Diger türlü saçma olur. Herkesi elden geçirsin o zaman herkes güçlensin
Zorlama güç dediğim neydi hacı? Metal çekmesine bir şey dememişimdir.Kid metalden zırh yaptı diye zorlama güç diyen @Alpamis 'e selam olsun, adam meyve gücüyle metal çekince bile zorlama oluyor böyle şeyler yapsa forumda ne gömülürdü aman tanrım...
Punk Rotten'e diyordun zorlama diye, Franky gibi robot olmuş falan.Zorlama güç dediğim neydi hacı? Metal çekmesine bir şey dememişimdir.
Luffy daha ne yapacak haki öğrenme konusunda? Adamı geride tutmak için hakisini bitiriyor ikide bir Oda.Balıkadam karatesi balıkadamlara özel değil. Öze vurma da armament’in ileri versiyonu değil.
Kaido’nun daha çekeceği var Luffy gibi haki öğrenemeyenler bunları öğrenip dalar.
Tam tersine Robinde haki çıkması çelişki ve tutarsızlık olurdu. Spoiler bölümündeki eleştirilerimi geri alıyorum.Doğru. Renkelndirmede yarı siyah olan kol da tamamen siyahmış. Ama keşke hakili bir saldırı yapsaymış. Ben saldırısını beğenmedim.