Şeytan formu açmasını mı bekledin şimdiye kadar neredeydin?Yeminim var Robin'i korurum
Robin'e sataşanı çeker vururum
Hiç şakam yok, sözümde dururum
Bize görünmeyen sevdalı derler.
Şeytan formu açmasını mı bekledin şimdiye kadar neredeydin?Yeminim var Robin'i korurum
Robin'e sataşanı çeker vururum
Hiç şakam yok, sözümde dururum
Bize görünmeyen sevdalı derler.
Anketten yazıyı kopyaladı, o sebeple font büyük kaldı muhtemelen. Yıldırma sebebi buysa :TMomonosuke gibi boş bir bölüm eğer momo büyüyüp kaidoya dalarsa çoğu kişi seriyi bırakır birde momoya yardım ettirip lufy ezik gibi alırsa seri biter zaten ezikledi karekteri defalarca
Yıldırılmıştır.
Şeytan en sevdiğim. xD Durduk yere savunsaydım anlamsız olurdu, güzelce dövmüş işte düşmanını. Şimdi savunabilirim.Şeytan formu açmasını mı bekledin şimdiye kadar neredeydin?
Kid metalden zırh yaptı diye zorlama güç diyen @Alpamis 'e selam olsun, adam meyve gücüyle metal çekince bile zorlama oluyor böyle şeyler yapsa forumda ne gömülürdü aman tanrım...Abi mod açmış işte Zoro ashura açıp kendini 3lüyor buda şeytana çevirmiş. Haki yok vücutta.
Kid adam olsaydı bu bölüm görünürdü, şu avatarın haline bak, bırak artık Kid, Law, Killer vesaireKid metalden zırh yaptı diye zorlama güç diyen @Alpamis 'e selam olsun, adam meyve gücüyle metal çekince bile zorlama oluyor böyle şeyler yapsa forumda ne gömülürdü aman tanrım...
Adamın suçu yok, bizim tayfanın dövüşlerini çizerken görünür diyon 1'e 100 veren iddia oynamışsın gelmedi diye sövüyorsun...Kid adam olsaydı bu bölüm görünürdü, şu avatarın haline bak, bırak artık Kid, Law, Killer vesaire
İp/sicim neyse artık onunla cerrahlığa taş çıkaran, kablosuz TV yayını yapan ve jammer gibi sinyal kesen Dof'un yanında Kid o kadar masum o kadar saf kalıyor ki... Ah canım ya kıyamam rujluya :dKid metalden zırh yaptı diye zorlama güç diyen @Alpamis 'e selam olsun, adam meyve gücüyle metal çekince bile zorlama oluyor böyle şeyler yapsa forumda ne gömülürdü aman tanrım...
Sabo öze vurma öğrettiğine göre b.haki biliyordur herhalde.Koka kullanmamış olabilir.Robin'in Silahlanma Hakisi kullanmıyor, şeytani görünüm vermek için karanlık çizilmiş. Zaten vuruş yapmıyor, kendini savunmuyor. Kullanmasının bir mantığı yok.
Madem kemik kıran karaktere kanat veriyorsun ben onu kullanmasını isterdim şahsen. Charizard’ın bi hareketi vardı düşmanı alıp havalanıyordu sonra ordan yere çakılıyordu. O şekilde boyun kırardı.Doğru. Renkelndirmede yarı siyah olan kol da tamamen siyahmış. Ama keşke hakili bir saldırı yapsaymış. Ben saldırısını beğenmedim.
Yav mesele o değil. Çocuk artık kadınlarla banyoya giremeyecek. Ruhu küçük ama bedeni büyük, sen büyüksün pis sapık diyecekler. Üzülecek sonra psikolojisi bozulup Azer Bülbül dinleyip, kendini jilete vuracak.