Reis, çocuğun önünde Kin ve Kiku öldü, şimdi de 10, 15 yılını verecek biraz ağlasın, olsun o kadar.Bölüm aşırı iyi yalnız. Kapak hikayesinden tut Robin'in uzun yıllar sonra gelen vs'sine kadar. Yeni formunu aşırı beğendim diyebilirim. Çok fazla saldırı almasına rağmen yıkılmadan kırdı her yerini Maria'nın.
Son sahne içinse söylenecek bir şey yok. Bir şey isterken bile ağlayan bir embesili izledik o kadar.
Olm vücudunda su kalmadı ağlamaktan yeter yahu.Reis, çocuğun önünde Kin ve Kiku öldü, şimdi de 10, 15 yılını verecek biraz ağlasın, olsun o kadar.
Şöyle insan gibi ağlasa olmuyor mu?:Reis, çocuğun önünde Kin ve Kiku öldü, şimdi de 10, 15 yılını verecek biraz ağlasın, olsun o kadar.
Daha 7 yaşında çocuk ne yapacak başka. İstediği şey çok saçma ve gereksiz ama bir işe yaramaya çalışması taktire değer. Bakalım Oda hangi büyük, etkileyici(?) sahneleri çizmek için büyütecek çocuğu.Olm vücudunda su kalmadı ağlamaktan yeter yahu.
Op'ta kim insan gibi ağlamış da o ağlasın xDŞöyle insan gibi ağlasa olmuyor mu?:
Ben hâlâ güçsüzüm diye aglayan adamı atarsın diye bekledimOp'ta kim insan gibi ağlamış da o ağlasın xD
Yenildiğinde yattığı yerden düşmanı önünde göğe kılıç kaldırıp tabut gibi dururken Korsanlar Kral'ına yalvaran adamın ağlaması gibisini bulamazsın.Ben hâlâ güçsüzüm diye aglayan adamı atarsın diye bekledim