Gerçekten kendi opunu takip ediyorsun xDYenildiğinde yattığı yerden düşmanı önünde göğe kılıç kaldırıp tabut gibi dururken Korsanlar Kral'ına yalvaran adamın ağlaması gibisini bulamazsın.
Gerçekten kendi opunu takip ediyorsun xDYenildiğinde yattığı yerden düşmanı önünde göğe kılıç kaldırıp tabut gibi dururken Korsanlar Kral'ına yalvaran adamın ağlaması gibisini bulamazsın.
Onu da katarız nolacak, 8 yaşında çocuğun ağlaması utanç verici kısmına odaklan senYenildiğinde yattığı yerden düşmanı önünde göğe kılıç kaldırıp tabut gibi dururken Korsanlar Kral'ına yalvaran adamın ağlaması gibisini bulamazsın.
Diğerleriyle bir sorunun yok yani? Aahaha Yalvardı işte kendi tarzında.Gerçekten kendi opunu takip ediyorsun xD
Diğerleri olmuş niye sorunum olsun ?Diğerleriyle bir sorunun yok yani? Aahaha Yalvardı işte kendi tarzında.
Haki kullanıyor Maria'yı kırarken tuttuğu uzuvları siyah yaptığı saldırının etkisini artırmak için haki kullandığı bariz ilerleyen süreçte daha net anlarız hakideki durumunu ama şaşılacak bir şey değil robinin haki kullanması.Hakisi yok
Helikopter Sasaki tayfaya gelsin!Bu arada Black Maria'nın yenilme şekli vesilesiyle Sasaki reise ayrı bir parantez açıp yine diğerlerinden farkını göstermek istiyorum. Bu bölüm iyice ayyuka çıktı.
Black Maria da Who's Who'da düşmanından kaçarken yeniliyor.
Sasaki reis ise düşmana taarruz ederken, düşmanı kaçarken yeniliyor.
Momo'nun ağlaması ile ilgili bir sorunum yok severim keretayı. Bana Zoro'yu anımsatıyor.Diğerleri olmuş niye sorunum olsun ?
Mesela @Aiden' söylediği şeyde nereyi çarpıtmışsa oraya cevap ver. Momo'nun ağlaması gayet doğal, lütfünün ağlaması da doğal hatta arada yaş farkı olduğundan Momo'nun ağlaması kadar doğal değil.
Çocuk ve üstüne yük vermişler. Bir şeyler başarmak istiyor ve 8 yaşında. Annesi babası geçen ay öldü belkiDiğerleri olmuş niye sorunum olsun ?
Mesela @Aiden' söylediği şeyde nereyi çarpıtmışsa oraya cevap ver. Momo'nun ağlaması gayet doğal, lütfünün ağlaması da doğal hatta arada yaş farkı olduğundan Momo'nun ağlaması kadar doğal değil.
O zaman gir savun çocuğu arkadaş ne diye Luffy savunmaya başlıyorsunMomo'nun ağlaması ile ilgili bir sorunum yok severim keretayı. Bana Zoro'yu anımsatıyor.
O yüzen büyümek istemesine pek takılmadan, normal şeyler bunlar ve Momo'nun büyümesi dövüşen samuraylara da etki edecek muhtemelen Wano'daki diğer halka da etki edecek. Sayısal olayı her ne kadar güzel anlatamasa da Oda'nın daha en az 10 kere sayısal durumu göstereceğine eminim.Çocuk ve üstüne yük vermişler. Bir şeyler başarmak istiyor ve 8 yaşında. Annesi babası geçen ay öldü belki
Şimdi Kinemon ve Kiku öldü belki
Luffy Ace öldü diye dünyaları yıkmıştı. Örneğim bu şekilde. Kendini işe yaramaz hissedersin, kurtaramadim diye. Luffy tayfasını Kumaya meze ederken de aynı tepkiyi veriyor. Liderin elinden bir şey gelmezse yapması gereken bu