Meyvesi yapay değil, gerçek.Tüm uçan altılılarla dalga geçiliyor ama maria harici iyi bence. Onun da en güçsüz olduğu smile meyvesinden belliydi.
Who’s who da kaçmaya çalışarak gözümden düştü ama seviyesi çok kötü değil. Jimbeyi yaralayabildi.
Meyvesi yapay değil, gerçek.Tüm uçan altılılarla dalga geçiliyor ama maria harici iyi bence. Onun da en güçsüz olduğu smile meyvesinden belliydi.
Who’s who da kaçmaya çalışarak gözümden düştü ama seviyesi çok kötü değil. Jimbeyi yaralayabildi.
Şimdi baktım öyleymiş pardon. Örümceğin kendi suratı var diye smile’dır diye düşünmüştüm. Başka böyle meyve var mı? Benim aklıma gelmiyor.Meyvesi yapay değil, gerçek.
Şu anki anime bölümleri 1.5 yıl önceki manga bölümleri olduğu için öyle demiştim bilmiyorum belki daha uzun olur.fazla iyimsersin hala öylemi yapıyorlar bilmiyorum fakat bir ara 1 manga bölümünden 3 anime bölümü çıkarıyorlardı
Ortama ayak uydurmak için dalga geçiyorum, bence de çok kötü durumda değiller. Zoro vs Who's Who, Sanji vs Sasaki bekleyen tayfa hayal kırıklığına uğradı tabii.Tüm uçan altılılarla dalga geçiliyor ama maria harici iyi bence. Onun da en güçsüz olduğu smile meyvesinden belliydi.
Zoro’nun who’s who’ya eşleşmemesine üzüldüm cidden. Adam dövüşte çakı kullanıyor tam zoro’luk rakipti.Ortama ayak uydurmak için dalga geçiyorum, bence de çok kötü durumda değiller. Zoro vs Who's Who, Sanji vs Sasaki bekleyen tayfa hayal kırıklığına uğradı tabii.
Zoro'luk olabilir ama rakip değildi.Zoro’nun who’s who’ya eşleşmemesine üzüldüm cidden. Adam dövüşte çakı kullanıyor tam zoro’luk rakipti.
Meyve gerçek bir Antik Zoan olsa da şu ana kadar gördüğümüz tüm Zoan türü meyvelerden farklı. Tek bedende 2 canlı var resmen SMILE gibi, Maria örümceğe komut falan veriyor. Gerçekten sıradışı. Hibrit form gibi de değil çünkü üst beden Maria, bel altı da örümcek. Bana bir çeşit deney olabilir gibime geliyor bu durum. Ayrıca Maria'nın anormal boyu da dikkatlerden kaçmıyor. Ya da belki Maria meyvesini uyandırmıştır ama pek sanmıyorum. Böyle bir şey açığa kavuşmadan yenilmesi saçma oldu.Şimdi baktım öyleymiş pardon. Örümceğin kendi suratı var diye smile’dır diye düşünmüştüm. Başka böyle meyve var mı? Benim aklıma gelmiyor.
Bel altına yedirmiş meyveyi. ?Meyve gerçek bir Antik Zoan olsa da şu ana kadar gördüğümüz tüm Zoan türü meyvelerden farklı. Tek bedende 2 canlı var resmen SMILE gibi, Maria örümceğe komut falan veriyor. Gerçekten sıradışı. Hibrit form gibi de değil çünkü üst beden Maria, bel altı da örümcek. Bana bir çeşit deney olabilir gibime geliyor bu durum. Ayrıca Maria'nın anormal boyu da dikkatlerden kaçmıyor. Ya da belki Maria meyvesini uyandırmıştır ama pek sanmıyorum. Böyle bir şey açığa kavuşmadan yenilmesi saçma oldu.