Ünlemi çok geç farkettim dedim bu ne diyo ???Tüh ya ben Black Maria yı çok sevmiştim gelecek 5 bölüm daha onu görsek ne olurdu (!)
Ünlemi çok geç farkettim dedim bu ne diyo ???Tüh ya ben Black Maria yı çok sevmiştim gelecek 5 bölüm daha onu görsek ne olurdu (!)
"Drake hariç" de basayım laykı. Peşin peşin trink!Bu uçan altılı toplu dalsa Jack' i belki alır. "Yamato' yu bulana Yıkımcılarımdan biriyle dövüşmesine izni vericem" derken Kaido ya çok hayalperest ya da çok iyimser, yufka yürekli bir adammış.
Jinbeinin dövüşü gibi tek bölümde bitmediği için geçen bölüm saydıranlardan biriydimÜnlemi çok geç farkettim dedim bu ne diyo ???
Mihawk saolsun zoro’nun çakılara karşı bi travması var. O yüzden kolay olmazdı.Zoro'luk olabilir ama rakip değildi.
Edit: Trollüyordun da fark etmedim mi acaba, hala da emin değilim. Sıcaklardandır. :d
Öyle olmasa da logia sanılıyordu. Robin’de haki yok işte.Robin madem bu kadar güçlüydü Sabo - Koala teknikleri biliyordu Trebol karşısında niye tırsak davranışlar sergiledi.Ya Trebol daha güçlü yada Robin’de sıkıntı var.Saçma saçma işler...
Hayır varmış Sabo öğretememiş olamaz.Öyle olmasa da logia sanılıyordu. Robin’de haki yok işte.