Afedersiniz ama ağzımı bozucam birazcık bu pis mendeburlar haki bilmeden nasıl geçiniyorlar NW'de anlamış değilim tamam Kaidonun altında korunuyorlarda yani hiç mi dövüşmediler daha önce hakili insanlarla.Black Maria hala Sanji'ye yüz karası diyor. Bu bizim düşman karakterler niye hep gözlem haki özürlülerden oluşuyor ki? Azıcık hakiniz olsa anlayacaksınız güçlü mü değil mi?
Sanji mi yenilecek? Olsa olsa okama vs okama olur bölüm adıŞeytan çocuk Nico Robin.
Sanji'nin bölümünde de bölüm ismi Okama katili olsun xD
Çok haklısın ama aslında Haki bilmemeleri imkan dahilinde değil. Yakında Canavar Korsanları'nı baz alan bir Vivre Card çıkacak, orada Tobi Roppo'nun hepsi Silahlanma ve Gözlem Hakisi kullanabiliyor şeklinde işaretlenecektir. Ben böyle düşünüyorum çünkü Oven ve Daifuku'da da aynısı oldu, tabii onlar en azından adamakıllı 1v1 dövüşlere girmemişlerdi. Yani demem o ki sormazlar mı Haki bilmeyen Robin ve Franky nasıl yendi bu şahsiyetleri? Franky teknolojiyle, Robin ise eğer uyanış açmışsa yırtarlar tamam hadi ama karşı tarafın Haki kullanmama saçmalığı hiçbir şekilde telafi olmuyor. Tayfa kazansın diye karşı tarafı bilerek eziklemek oluyor bu durum.Afedersiniz ama ağzımı bozucam birazcık bu pis mendeburlar haki bilmeden nasıl geçiniyorlar NW'de anlamış değilim tamam Kaidonun altında korunuyorlarda yani hiç mi dövüşmediler daha önce hakili insanlarla.
fazla iyimsersin hala öylemi yapıyorlar bilmiyorum fakat bir ara 1 manga bölümünden 3 anime bölümü çıkarıyorlardıBu bölümler 1.5 yıla animeye gelir o zaman anlarız daha iyi.
Sanji erkek gibi erkek bikerem,en büyük zevkide okama dövmek,böyle bir lakap yakışır Şanji'ye.Sanji mi yenilecek? Olsa olsa okama vs okama olur bölüm adı
Valla Black Maria, Sanji'ye laf attıkça queen vs sanjiye olan umudum artiyor.Black Maria hala Sanji'ye yüz karası diyor. Bu bizim düşman karakterler niye hep gözlem haki özürlülerden oluşuyor ki? Azıcık hakiniz olsa anlayacaksınız güçlü mü değil mi?
Ahahaha, succubus olduğu nereden çıktı?Succubus form yakışmış şeytan robine.İsminin hakkını vermiş artık.Büyüme işini bakalım nasıl yedirecek mangaka...