Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1021: Şeytani Çiçek

Bölüm Nasıldı?

  • Robin gibi güzel

    Kullanılan: 188 73.2%
  • Normal bölüm

    Kullanılan: 36 14.0%
  • Momonosuke gibi boş

    Kullanılan: 33 12.8%

  • Kullanılan toplam oy
    257
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında fena bölüm değildi ama canımı sıkan bazı noktalar var.


–Caribou'nun Luffy'e yardım etmesi ilginçti. Kendisi tamamen çıkarcı bir tip. Wano'da ne işi olduğu ve neyi amaçladığı da soru işareti. Sanırım kendisinin kapak hikayesinde devrimcilerle bir ilişkisi olmuştu. Buradan hareketle(veya başka şekilde) Wano'da artık değerli her ne varsa bunu öğrenmiş olabilir. Kaido'nun ortadan kalkmasına o yüzden yardım ediyor belki. Ya da basitçe OP evreninin %99'u gibi bizimkine sempati duydu.
Caribou, Kaido'ya ait bir adada olay çıkarıyor. Drake de bunu yakalayıp Wano'ya getiriyor ve işçi olarak çalışmaya başlıyor. Kaido yenilmeden adadan kaçamayacağını bildiği için de bizimkilere yardım ediyor.
 
Uzun yıllar sonra Robin'in dövüştüğünü gördük. Robin'in yeni formuna kadar Black Maria önde götürüyordu, formu görür görmez gitti yalnız. Biraz Zoro - Kaku dövüşünü anımsatmadı dersem yalan olur.
 
Bu Mary'ler gördüklerini sesli olarak aktarılıyorlar acaba görüntülü olarak da aktarıyor olabilir mi? Mesela Kaido'nun teknoloji biriminin başında kim var acaba? En son Caribou baskınla Scotch'u etkisiz hale getirmişti. Drake'de Scotch'u kurtarıp yanlarına tayfasından ajanlar yerleştirmiş olabilir mi? Ya da o birimin başında sadece denizciler olabilir mi?

Wano'daki bilgilerin dışarı sızması lazım bu Mary'ler aracılığıyla olabilir bir ihtimal.

Robin Cwaaan diye tepki vermek geliyor içimden. Tayfadaki rolü sadece poneglif okumak olduğu için aşağılamıştı bazı arkadaşlar. Kadın bildiğin şeytana dönüştü ve komutan seviye birini yendi. Buradan itibaren güçlerini daha da geliştireceğini düşünürsek tayfanın yonkou komutanları seviyesinde olduklarını söylemek mümkün.

Brook'un yedi kişilik Shinuchi, Gifters ve Numbers'e tek attığı sahnede çok iyiydi. Henüz bu rakipler Brook'u yormasada savaşta henüz bitmiş sayılmaz. Ben Jinbe'nin, Jack ile kapışacağını düşünüyorum. Who's Who henüz yenilmedi bence ve Brook'la eşleşecek muhtemelen. Aynı şekilde Page One'nin de yenildiğini düşünmüyorum o da Usopp'un rakibi olacaktır.

Caribou muhtemelen Holdem'in bahsettiği yiyecekleri çalan ve Okobore Kasabası'nın ateşe verilmesine sebep olan kişiydi. Çünkü Udon'da böyle bir yiyecek yoktu muhtemelen. Sayesinde Luffy yeniden sahalara döndü ve Kaido'yu benzetmek için çatıya çıkacaktır. Momonosuke'nin büyüyecek olması çok iyi oldu. Artık Wano'yu yönetebilir bu sayede Yamato'nun Wano'da kalmasına gerek kalmadı. Fujitora bekliyorduk o adayı tutması için ama galiba Momo bu işi halledecek. Ejderha formuna girerse sadece Luffy'yi değil Kalp Korsanları'nı da Onigashima'ya taşıyabilir. Kimse küçümsemesin Kalp Korsanlarını, yanlarında Jean Bart gibi fiziksel gücü çok iyi seviye olan bir korsan var. Onlarda bu savaşa katılarak, katkılarını sunacaktırlar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık