Luffy abi bizi mi koparıyorsunJean Bart: Luffy abi bi 10 dakka daha dursaydın be abi.
Luffy: Kaçıcam Jean kardeş işim var.
Luffy abi bizi mi koparıyorsunJean Bart: Luffy abi bi 10 dakka daha dursaydın be abi.
Luffy: Kaçıcam Jean kardeş işim var.
9 kından accık hallice diyeceğim ama kınların hepsi de deldi Kaidoyu. Daha o gün dedi zaten herkes kesebilmeli diye. Ama enma ile de gelen Oden kadar keser düşüncesi boşa çıkmış oldu. Zaten o bölüm demiştim Oda Zoroyu daha kullanır burada bitirmez diye ki öyle de oluyor.Ben de Lütfü gibi karşılaşır karşılaşmaz tek yemesini bekliyorsun sanıyordum. Sen baya Zoro fanı çıktın ya
Bilinci yerinde durmuyordu ki lazımdı öyle bir şey, iyi oldu9 kından accık hallice diyeceğim ama kınların hepsi de deldi Kaidoyu. Daha o gün dedi zaten herkes kesebilmeli diye. Ama enma ile de gelen Oden kadar keser düşüncesi boşa çıkmış oldu. Zaten o bölüm demiştim Oda Zoroyu daha kullanır burada bitirmez diye ki öyle de oluyor.
Luffynin o dövüşte devamlı aksiyondaki adam olduğunu göremeyecek biri olman bizim suçumuz değil cane. Adam yeni bir bilinç uyandırmış diye çekemiyorsun.
Kalkar kalmaz adam daha Kaido'nun peşine gidiyor kendini yenileme hızı muazzam.Luffy abi bizi mi koparıyorsun
Arada kanal değiştiriyormuş işte sen ne bilecen Kaido bana dik dik bakma diye boşuna kafayı yemiyormuşBilinci yerinde durmuyordu ki lazımdı öyle bir şey, iyi oldu
Bence çeviride hata var. SBS ile birlikte birleştirince:Sağ Kol = Zoro
Sol Kol = Yamato
Kanatlar = Sanji
Carrot'un rolünü mü çalacak yani ?Bu arada
Zamanında tayfaya gelecek yeni bir üyenin ne zanaatı olabilir ki dediğimde gözcü dediler. Başta saçma bulsam da sonradan neden olmasın demeye getirdim. Neyse o ayrı konu.
Şimdi Yamato tayfaya katılacaksa zanaatı gözcülük olabilir, düşününce meyvesi yol gösteren, rehberlik eden mitik bir yaratık. Buradan gözcülüğe bağlanır belki.
Unvan olarak ikisine de kanatlar deniyormuş. Kaido'ya bireysel olarak yonko = dört imparator denildiği gibi. Sonradan öğrendim ben de.Bence çeviride hata var. SBS ile birlikte birleştirince:
Kanatlar'dan biri Sanji
Diğer kanat Zoro
Yamato'da Oden olarak ikinci kaptan. Böylesi daha makul.
Gözcümüz belli.Gözcülük deyince bir byakugan anlatiyorsun sandım. Öyle gücü vardır diye tüh