Ben baktım da wikiden gerçek Japon kurdu falan çıkıyor. Link varsa paslasana okuyim.Kurdun hiç bir özelliği çıkmayacak gibi bende araştırdım hiç bir özel güçten bahsedilmemişti
Ben baktım da wikiden gerçek Japon kurdu falan çıkıyor. Link varsa paslasana okuyim.Kurdun hiç bir özelliği çıkmayacak gibi bende araştırdım hiç bir özel güçten bahsedilmemişti
Aynı mesaj içine adam kendini yalanlıyor, bakın mesaj incelemesi yapıp hemen ispatlıyorum durumu.Yalan. Kelle alacak diyenler patlamıştır biz değil Gerçi bizim de beklentimizin altında kaldı ama olsun yine uğraştı çocuk.
Burada kelle alacak diyenlerin patladığını söylemiş okuduğumuz gibi.Yalan. Kelle alacak diyenler patlamıştır biz değil
Burada da beklentinin altında kaldığını söylemiş.Gerçi bizim de beklentimizin altında kaldı ama olsun yine uğraştı çocuk.
Ağzı çok büyük deniyor. Hastalıklara, afetlere ve en önemlisi ateşe karşı koruyormuş insanları.Kurtun bilgisi var mı güçleri olayı? Kuşandığı kılıç çok enteresan. Momo hediye edebilir ona Luffy ile olan yolculuğunda
Ben baktım da wikiden gerçek Japon kurdu falan çıkıyor. Link varsa paslasana okuyim.
Ben hala istemem teke tek almasını. İksir kurgusu zaten zorlamaydı baya. Savaşa devam ettirmek için kılıf uydurdu. Şimdide yine seride ki güç dengesinin içinden geçecek muhtemelen.bu sefer sıkar artık. Zoro teke tek alsın. Önceden Zoro'nun almasını istemezdim ama saçma olsa da iğne kurgusu ile hallettiler.
Et yeseydi yada süt içseydi ve kemikleri düzelseydi daha mı güzel olacaktı ?Ben hala istemem teke tek almasını. İksir kurgusu zaten zorlamaydı baya. Savaşa devam ettirmek için kılıf uydurdu. Şimdide yine seride ki güç dengesinin içinden geçecek muhtemelen.