Oda kısmasa bütün Wano'yu katledecek de, işte.Haklısın kanka. Malum herkes el atıyor sana. Kaç vs. 1 olduğunu bir yerden sonra saldım shsjhj
İstekte bulunabiliyorsak Shinobu'yu da aradan çıkarır mısın he :dd.d
Oda kısmasa bütün Wano'yu katledecek de, işte.Haklısın kanka. Malum herkes el atıyor sana. Kaç vs. 1 olduğunu bir yerden sonra saldım shsjhj
İstekte bulunabiliyorsak Shinobu'yu da aradan çıkarır mısın he :dd.d
Sevmemek için bi nedene ihtiyacım yok başından beri bi gram ısınamadım ve evet şeytan meyvesi kötüHaterlar: Yamato çatıya çıkamaz, bu arcı vs atmadan kapatacak, jack den bile güçsüz
-Yamato çatıya çıkar ve kaido ile 1 vs 1 atacağını söyler
Haterlar: en fazla 2 3 bölüme düşer. Zaten kaido ona ciddi saldırmaz.
-Kaido yamato'ya luffy e saldırdığı gibi saldırır. Hayvani haki çarpışması yaşanır.
Haterlar: O haki efektini oda abarttı. Yamato onu karşılayamamıştır zaten. Bir sonraki sayı taskete luffy diye ağlayacak. (Hala kaido ciddi değil diyenler var.)
-Sonraki sayı yamato ufak tefek sıyrıklarla kaido ile 1vs 1 atmaya devam eder. Üstüne meyve de açar. Haki efektleri de aynı şekilde devam eder.
Haterlar: ....hüüü ama meyvesi çirkin (ve hala kaido ciddi değil diyen var)
Yazdığım şeyler karakterin sevilmesinden çok, görünen şeylerin reddedilmesiydi.Sevmemek için bi nedene ihtiyacım yok başından beri bi gram ısınamadım ve evet şeytan meyvesi kötü
Zoro tek bile yeter.zoro ve sanji’yi sal tüm f6nın içinden geçerler.