Mihawk gibi dövüşen babun, animede var, Mangada da mı vardı o ? Yoktu diye biliyorum.Mihawk gibi dövüşen babunu indirmemişti , ben öyle hatırlıyorum. Zaten 2 yıl boyunca babunlarla kapıştı.
Mihawk gibi dövüşen babun, animede var, Mangada da mı vardı o ? Yoktu diye biliyorum.Mihawk gibi dövüşen babunu indirmemişti , ben öyle hatırlıyorum. Zaten 2 yıl boyunca babunlarla kapıştı.
Babun amiral seviyesi mi şimdi?Mihawk gibi dövüşen babun, animede var, Mangada da mı vardı o ? Yoktu diye biliyorum.
Sanji’nin altında
Görmüştüm @maymundlutfu yazınca da şakaya vurayım dedim. TEşekkürler.Sanjinin sağ altında logonun altında kalıyor
Evet haklıymışsın o zaman Mihawk'tır ama babunların tükendiğini de pek sanmıyorum.Mihawk gibi dövüşen babun, animede var, Mangada da mı vardı o ? Yoktu diye biliyorum.
Big Mom'ın saldırısı sayesinde kurtulabilmişti.Franky'nin lazere yamuldu garibim. Bari Denjiro'nun bağladığı zincirden kurtulmasaydı daha mantıklı olurdu deniz taşı der geçerdik.
Kaido tayfasının karşısına çıkan elemanlar daha fazla ve daha güçlüler.Kaidonun tayfası gözümde çok ezik kaldılar Bigmomın tayfa sanki daha sağlamdı.
Okyanusa gittiği yolda mı babun var sadece? Mihawk bunun babunlarla savaştığını görüp bıraktı. Zoro onları indirmiş. Onu da yolunda oldukları için yaptı.Babun mabun yok la, onları zaten indirmişti eğitime başlamadan, yanlış mı hatırlıyorum
Babunlar, Zoro'yu zorlayamaz ama Rayleigh Luffy'i bıraktığı adada senden güçlü bilmem kaç yaratık var dedi. Ray dövüşmeyebilir yani.Okyanusa gittiği yolda mı babun var sadece? Mihawk bunun babunlarla savaştığını görüp bıraktı. Zoro onları indirmiş. Onu da yolunda oldukları için yaptı.
Kaybolup tüm adada okyanus arayacak kadar da mal değildir herhalde? Tüm adayı temizlediğini sanmam. Hepsini yendim dedi de savaştığım babunları yendim anlamındadır diye düşünmüştüm ben. Yoksa animeye de eklemezdiler öyle şeyler.
Mihawk yapmışsa da reyleigh’in luffy’e sopa sallayarak kenbunshoku öğretmesi gibi bişeydir bence.
Orda mihawk dedi “kendi amacından önemli bişey bulmuş” diye. Zoro luffy’i kaptan yapmamışken hayatını böyle boşuna riske atmaz. Eğitim başında mihawk’a gücünün yetmeyeceğini itiraf etti. 2 yılda aradaki farkı daha da anlamıştır. Ciddi dalsa bile zoro “gözüm kanıyoooğğğğ” diye ağlayıp bi duelloyu bırakacak karakter değil. Baya yaralarla kaplı gelirdi.
Zoro güçlensin diye dövüşecek olsa aynı taktiği reyleigh de luffy’e yapardı. Dövüştükçe güçlenmeyi açıklayan karakter o. Ama 6 ay erken bıraktı luffy’i. Antrenmanda işe yarayacak olsa yapardı bence.
Yamato ömrü boyunca dayak yemiş. 1-2 yıl değil. Onun dövüşe dövüşe güçlenmesi normal.
Kaido'nun tayfa tayfa değil yav ihanet etmek için sıraya girecek tipler gibi geldi.Kaido tayfasının karşısına çıkan elemanlar daha fazla ve daha güçlüler.