Yüzünde patinaj yaptı kadının. Ne Kid ne Law bu performansı veremedi.Franky > Big Mom!
Yüzünde patinaj yaptı kadının. Ne Kid ne Law bu performansı veremedi.Franky > Big Mom!
Bir önceki sahnesine bak görürsün.Sen görüyor musun?
At da goster da. Ben göremedim.Bir önceki sahnesine bak görürsün.
Yenildiği anlar oldu tabi ama teke tek duello yapıp ne zaman yenildi ki?Ahaha o söz bozulmadı mı yahu?
Göremedim ama varsa da Enma yapmıştır.
Kör olmuşsun Reis, Allah şifa versinGöremedim ama varsa da Enma yapmıştır.
Zoro gibi mücadeleci bir adam o 2 yılın sonunda Mihawk'a duello teklifi etmemesinin imkanı yok. Kuina ile 2001 defa duello yapan ve Kuina ölmese hiç durmadan teklif edecek bir adam sonuçtaEğittiği adamı kör etmesi garip değil mi? O kadar kendini kaptırsa daha kötü yaraları olurdu bence.
Tabi dediğin olabilir ama ben yakıştıramıyorum. East blue’dan sonra tekrar dövüştüğünde mihawk’ı yenmeli bence. Tekrar tekrar yenilmemeli. Sözü var bi daha yenilmeyeceğim diye.
Babun mabun yok la, onları zaten indirmişti eğitime başlamadan, yanlış mı hatırlıyorumZoro gibi mücadeleci bir adam o 2 yılın sonunda Mihawk'a duello teklifi etmemesinin imkanı yok. Kuina ile 2001 defa duello yapan ve Kuina ölmese hiç durmadan teklif edecek bir adam sonuçta
Zaten farkettiysen Zoro daha bir ciddi döndü. 2 yıl sonundaki duelloyu da yenilince hayalinden ne kadar uzak olduğunu farkedip yoluna daha ciddi bir şekilde devam ettiğini tahmin ediyorum.
Tıpkı Baratie sonrası Zoro ile baratie önce Zoro'nun arasındaki fark gibi.
Dolayısıyla Baratie'de vücuduna çizik atan Mihawk bu sefer gözünü almıştır Zoro'nun. Tabii o Mihawk gibi dövüşen babun da almış olabilir. Bu da 2. bir ihtimal.
Mihawk gibi dövüşen babunu indirmemişti , ben öyle hatırlıyorum. Zaten 2 yıl boyunca babunlarla kapıştı.Babun mabun yok la, onları zaten indirmişti eğitime başlamadan, yanlış mı hatırlıyorum