Baktım bir şey göremedim.Kaido'nun bedenine bak anlarsın ?
Mantık olarak da kullanışlılık olarak da çok gereksiz bir teknikti, gerçekten hayret ediyor insan xD
Baktım bir şey göremedim.Kaido'nun bedenine bak anlarsın ?
Mantık olarak da kullanışlılık olarak da çok gereksiz bir teknikti, gerçekten hayret ediyor insan xD
Dostum onlar çöp değil Franky ve Jinbei çoooook güçlü karakterler. Jinbei muhtemelen Quenn le de kapışışacak güçte.Who’s Who ve Sasaki tamamiyle bos laftan ibaret. Bu adamlar gercekten komutan seviyesinde olduklarini mi dusunuyorlardi? Katakuri’ye vereceksin aslinda, donut yerken yanda zevkine dovecek kizilcik sopasiyla bunlari…
Mantık olarak ne demek gereksiz? Adam Franky'den daha yükseğe çıkarak avantaj elde ediyor. Örnek:Kaido'nun bedenine bak anlarsın ?
Görürsün görürsün merakBaktım bir şey göremedim.
Sen görüyor musun?Görürsün görürsün merak
Frankynin lazeri Sasakiyi indiriyor, Big Momun kombine üçlü homili lazeri Ultiyi indirmiyorsa güç sırası belli az çok. F6 içinde en iyi özellik gösteren Ulti olur.Tobilerin en güçlüsü belli ki xdrake. Gerisi çöp mü desek bilemedim. Ulti güçlüydü.
Franky > Big Mom!Frankynin lazeri Sasakiyi indiriyor, Big Momun kombine üçlü homili lazeri Ultiyi indirmiyorsa güç sırası belli az çok. F6 içinde en iyi özellik gösteren Ulti olur.
Hiç girme oralaraFranky > Big Mom?