Killer vs HawkinsKimin dövüşü kaldı bu arada ya? Bitse de gitsek.
Neko nerede bu arada? Bölümler gitti benim aklımdan.Killer vs Hawkins
Inu vs Jack
Peros vs Neko
Sanji vs Queen
King vs Zoro(?), Marco.
Brook - Robin vs Black Maria.
Diğer bölüm büyük ihtimal Jack gidici.
Peros'u yakalamak için gitti işte, daha karşılaşmadılar ama.Neko nerede bu arada? Bölümler gitti benim aklımdan.
Raizo vs Fuko var bir de Orochinin sanırım son canı kaldı belki ciddileşir bi vs atar biriyle ama yine tek yer.Killer vs Hawkins
Inu vs Jack
Peros vs Neko
Sanji vs Queen
King vs Zoro(?), Marco.
Kınların genel durumundan nedense bana hepsi yenilecek onların rakipleri de bizimkilere kalacak gibi geliyor bu yüzden sanki Inu düşebilir gibi geliyor diğer yandan da Razio ve Neko kaybetmez gibi geliyor ve ne yaptığı belli olmayan kınlar da var bilemedim şimdi. Gerçi Raizonun rakibi olan ninjayla Ussop dövüşse zevkli olurdu.Killer vs Hawkins
Inu vs Jack
Peros vs Neko
Sanji vs Queen
King vs Zoro(?), Marco.
Jinbe - Franky - Inu sahneleri gösterdi 1017. bölümde. Sonra o sıraya uygun gidiyor gibi geldi o yüzden Jack düşer dedim ama Inu da düşebilir sonuçta belli olmaz.Kınların genel durumundan nedense bana hepsi yenilecek onların rakipleri de bizimkilere kalacak gibi geliyor bu yüzden sanki Inu düşebilir gibi geliyor diğer yandan da Razio ve Neko kaybetmez gibi geliyor ve ne yaptığı belli olmayan kınlar da var bilemedim şimdi. Gerçi Raizonun rakibi olan ninjayla Ussop dövüşse zevkli olurdu.
Apoo ya noldu Drake yendi mi orayı ben kaçırdım.Killer vs Hawkins
Inu vs Jack
Peros vs Neko
Sanji vs Queen
King vs Zoro(?), Marco.
Üzülme bak zurunun içinde de şoför varmış. Niye sürekli kayboluyor sanıyorsun? İçindeki şeytanla vucüdu paylaşamıyorlar xdToy boy direksiyona geçiyor işte, abartmana gerek yok
Lastik meyvesi uyanış Toy boy, aklıma Yugioh geldi xD
Apoo kiminle eşleşti belirsizdi, öyle takılıyordu kafasına göre. Ya da ben unuttum.Apoo ya noldu Drake yendi mi orayı ben kaçırdım.