Anime bayadır izlememişsin beli. Orada şeytan meyvelerinde akuma no mi deniliyordu hep konuşurken.La ben de onu mitolojik bir şey sandım, direkt şeytan meyvesiymiş. Şimdi anladım.
Anime bayadır izlememişsin beli. Orada şeytan meyvelerinde akuma no mi deniliyordu hep konuşurken.La ben de onu mitolojik bir şey sandım, direkt şeytan meyvesiymiş. Şimdi anladım.
Bu adam hançeri önden yedi arkadan çıkardı. İğneye de bağırmaz. Ama komedi için iyi bir öge olmuş.Zoro o kısımda derin demiş sanırım miyagi iğneyi sonuna kadar daldırmış
Zoro'da az da olsa insanlık kaldıysa Sanji'ye karşı, Black Maria ve Ulti'yi kendisi halleder ama o da kadınları kesmek konusunda sıkıntılar yaşayan birisi. Jimbei'ye ihtiyaç duyabilir bu ikili.Genel olarak haklısın ama zoro ve sanji 2v6 yapamazlar 1v6 olur o çünkü ulti ve maria zaten sanjiyi rahat etkisiz hale getirirler kaldı 1v6 ki o maçıda zoro rahat alır
Zoronun seride kesemeyeceği sadece 3 veya 4 kadın var ve ulti ile maria onlardan değilZoro'da az da olsa insanlık kaldıysa Sanji'ye karşı, Black Maria ve Ulti'yi kendisi halleder ama o da kadınları kesmek konusunda sıkıntılar yaşayan birisi. Jimbei'ye ihtiyaç duyabilir bu ikili.
Dönüşleri efsane olacakBölüm güzelmiş bence beklediğimden daha iyi buldum.Kid-Law vs BM yi görmek istiyorum çünkü büyük ihtimalle BM den bir şekilde ilk kez kan alacaklar görmek istiyorum artık ama sırra kadem bastılar.
Bu, Zoro kadın bir karakterle eşleşmeden öğrenemeyeceğimiz bir şey. Olur da güçlü bir kadın kılıç ustası çizme kararı alırsa Oda, bunu ancak o zaman öğrenebileceğiz ama sanmıyorum böyle bir şey olacağını.Zoronun seride kesemeyeceği sadece 3 veya 4 kadın var ve ulti ile maria onlardan değil