Artık çok belli ediyorsun acınıÜzülme bak zurunun içinde şoför varmış. Niye sürekli kayboluyor sanıyorsun? İçindeki şeytanla vucüdu paylaşamıyorlar xd
Ne diyorlar psikolojide buna neyse
Tadın kalmamış anlaşılan
Artık çok belli ediyorsun acınıÜzülme bak zurunun içinde şoför varmış. Niye sürekli kayboluyor sanıyorsun? İçindeki şeytanla vucüdu paylaşamıyorlar xd
Adam hayatı boyunca hiç yenilmemiş, büyük ihtimalle BM tayfasına kafa tutan ağır topları o indiriyordu. Onu diğer sağ kollar ile kıyaslama ?Bizimkiler WCI arc'tan sonra da güç artışı yaşadı ve pek çok karaktere zaman atlaması sonrası doğru düzgün bir vs çizilmediğinden güçlerini bilmiyoruz ama Kaido'nun tayfası, ucuza toplanmış bilgisayar gibi.
Oda, sırf savaşa Tama'yı dahil edebilmek için Nami ve Usopp'a(tayfanın en az güçlü iki üyesi) vs kaybettirdi diye düşünmeye başladım.
Katakuri, Kaido'nun tayfasındaki herkese karşı rahat 1 saat vs atar. Hiçbirinde gözlem hakisi yok bir kere.
Big Mom'ın tayfasına kafa tutanları kim indiriyordu bilemem ama sağ kollarla kıyaslamadım ki Katakuri'yi. Kaido'nun tayfasındaki herkesle aynı anda vs attırdım en az 1 saat. Hakisini toplamaya zaman bulabilirse 1-2 gün içinde teker teker hepsini indirir bence.Adam hayatı boyunca hiç yenilmemiş, büyük ihtimalle BM tayfasına kafa tutan ağır topları o indiriyordu. Onu diğer sağ kollar ile kıyaslama ?
O ballı vasıfsız yine ballı bir hareket yapar ödülünü yükseltirTayfanin yuz karasi usoppun şu saglamlık abidesi Franky abimden daha yüksek ödülü var . Arc sonu gelse de ödüllleri güncellense
Baya tutturmuşum bence. Şeytan işte.