CupCake'imiş yav biz de heyecanlandık.Kaido koçum yenilince gel katıl Kid'e. Shanks ile görülecek bir hesabımız var daha öyle hemen ölmek yok.
CupCake'imiş yav biz de heyecanlandık.Kaido koçum yenilince gel katıl Kid'e. Shanks ile görülecek bir hesabımız var daha öyle hemen ölmek yok.
Bi an gerçek sandım başlicaktım sövmeye beklenir odadanShanks Kaido'yu dövdü lən. Biz sake vermiş derken o başka bir şey vermiş.
Additional information: Kaido took the fruit from AKAGAMI SHANKS in their showdown 2 years ago.
Smoothie fanısın normal.İki sazan gölde takılıyonuziyi oltaladın yalnız. ben yedim
Herkes gerçek sandığına göre kimsenin loser Shanks'dan bir beklentisi yok :SCupCake'imiş yav biz de heyecanlandık.
hadi kekokurin teachlerin hepsi ile tek dövüşüyor hayallerine dön sen :sSmoothie fanısın normal.İki sazan gölde takılıyonuz
Boynuzu bayağı uzamış fark etmemiştim. Boynuzlu bir hayvanmış olası yani.Bende bilmiyorum tam ama böyle bir resim var.
Smoothie şat davnn Marco'dan tecrüben var tabi xd.hadi kekokurin teachlerin hepsi ile tek dövüşüyor hayallerine dön sen :s