Bende bilmiyorum tam ama böyle bir resim var.Ay aslanı nasıl bir şey ki ben ilk defa duydum. Çok bilinen bir şey değil gibi.
Bende bilmiyorum tam ama böyle bir resim var.Ay aslanı nasıl bir şey ki ben ilk defa duydum. Çok bilinen bir şey değil gibi.
@Montana eyvahlar olsun. Çok coşma videoda başkalarına da yer kalsın skdjksdjShanks Kaido'yu dövdü lən. Biz sake vermiş derken o başka bir şey vermiş.
Additional information: Kaido took the fruit from AKAGAMI SHANKS in their showdown 2 years ago.
Ne yaparak gölgede bıraktı?arcta zoro ve sanjiyi gölgede bıraktı kız. olur o kadar tepkili yorum.
Meyvanı dalından koparırlar Shanks!@Montana eyvahlar olsun. Çok coşma videoda başkalarına da yer kalsın skdjksdj
Güzel deneme.Shanks Kaido'yu dövdü lən. Biz sake vermiş derken o başka bir şey vermiş.
Additional information: Kaido took the fruit from AKAGAMI SHANKS in their showdown 2 years ago.
Shanksın tayfasında neden meyve kullanıcısı yok belli hepsini çaldırmışlarShanks Kaido'yu dövdü lən. Biz sake vermiş derken o başka bir şey vermiş.
iyi oltaladın yalnız. ben yedimShanks Kaido'yu dövdü lən. Biz sake vermiş derken o başka bir şey vermiş.
Kaido koçum yenilince gel katıl Kid'e. Shanks ile görülecek bir hesabımız var daha öyle hemen ölmek yok.Meyvanı dalından koparırlar Shanks!