Smoothie ne yaparsa +50 bana yarayacak zaten niye yazmıyım xd.Biz en azından hakkını vermiştik överken de gömerken de aksine .dya şu spoiler olayında kendin gaza gelmedin sanki xD bana burada neler yazıyor. kenny sen ve ben üçümüzdük smoothie olayında :S
miyata ile ikili olmamak için :s seni biliyoruz perosa da smothie de yükseldin skdjskdjBeni niye dahil ediyorsun, ben goygoy malzemesi olacak her spoilera yükseliyorum smoothie ile alakası yok.
Ulan aslinda o olayda yanan ben olacaktim bi baktim sen atmışsın. Bazen hayirlisi diyip yolumuza bakmak en hayirlisi gercekten xdya şu spoiler olayında kendin gaza gelmedin sanki xD bana burada neler yazıyor. kenny sen ve ben üçümüzdük smoothie olayında :S
Ben tarafından değilde şöyle olsa Kidciler tarafından bir şeyler olurdu sanki bu ne hahahaha :dd.dLaw tarafından Kidd'e takılmasını uygun gördüm şahsım adına. Kesinlikle Law'a hakaretim yoktur. Adımın ölüm fermanına alınmaması rica olunur.
Anlık Kid
sen sahte olabilir yazmıştın ben şşş yapmıştım :s anı yaşayalım diye ksdskdjsdUlan aslinda o olayda yanan ben olacaktim bi baktim sen atmışsın. Bazen hayirlisi diyip yolumuza bakmak en hayirlisi gercekten xd
Aiden gibi sazanlar bol iyi izlenir@CupCake Kardesim gel yakin zamanda youtuber ol tam senlik buralar. Senden iyi clickbaitçi (türkçesi yok.) olur
İşte etme bulma dünyası.
Prokiritya dışında spoiler verene temkinli davranYeter arkadaş oltalamayin. Yok Kizaru arrives yok Smothie shut down Marco yok Greenbull and Fujitora stands behind big Mom.
Şimdide shanks give devil fruit to Kaiodu.
Hepsine düştüm doğru çıkmayınca buhrana sürüklediler beni.