Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız meyvenin çalındığı dönemde shanks tehdit içeren biri olmayabilir. Ne kadar tanınıyordur bilemeyiz ama eğer o meyve dünya hükümetinin gemisiyle hareket ediyorsa kimin koruduğunan bağımsız o gemiye kim saldırabilir? Dahası shanks nereden biliyor orada meyve olduğunu? Meyve için gitmemiş olması gitmişken meyve alayım demesi de bir olasılık ama keyfine böyle bir saldırı yapacak biri gibi gösterilmedi bize shanks. Yani o ihtimal de elenebilir. Bu durumda ister istemez o meyvenin önemi artıyor. Altı üstü bir meyve için dünya hükümeti gemisine niye saldırasın zaten. Bu iş kötüye gidiyor gibi gelmeye başladı bana. Küçük bir köyde denize açılmak isteyen hayal dünyasında yaşayan eğlenceli çocuk meğer tanrıymış :D tanrısının luffy olduğu dünya da ne bileyim :D
 
Luffy hiçbir hakide katadan üstün değildi ki? Hala nasıl kabullendiniz bunu? Hadi okeyde bari şurda söylemeyin geçin o vs yi. 10 bölüm dayak ye 2 bölüm 2 vur ayaktaki adam çok iyi gelecek gördün buyur geç desin. Odanın fiyaskosundan önce gördük vs yi kata luffyi zıplatarak dövüyordu.
 
çok leş bir bölümdü bu kadar kötü olamaz yav halen usop nami tama eziklerini çiziyor çizsene yamotoyu insanların merak ettiği karekterleri meyve dedi güneş tanrısı dedi gene hiç bişey açıklamadan bölümü bitirdi jimbe'de Who Who'nun ağzını kırdı oturtdu bu saatten sonra ayağa kaldırmaz daha bir sürü ezik var çizmesi gereken eziklerin kaçmasını ağlamasını momonosuke sama deyişini okuyacaz daha şaka gibi.
 
Son düzenleme:
Luffy reyizde anlaşılan Wano öncesi Jinbei'den haki anlamında geride idi. Ama Luffy için farketmez. Kata'yı nasıl yendi gördük. Eli acıya acıya yendi. Hem g4 ile vurdumu burdaN Ege kıyılarına kadar gönderir vallaha.

Ya da Jinbei de yolda gelirken öğrendi. Öncesinde görmedik reyizden.:D Vallaha su gibi dağıtmaya başladı Oda şimdi de ileri hakiyi.:D

Zoro'ya galiba vermiyor Enma yeter şimdilik demiş.:D


@RedTeroR

Sen çizik bırakan Enma'dan bahsediyon. Ne Zoro'su.:D
Zoro hakide geri değil. Emma öncesinde killeri teklerken de kılıcından haki taşırabiliyordu. Kaldı ki enmadaki de kendi hakisi. Emma hakiyi arttırmıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık