Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel bölüm olmuş baya Who's Who da kalkar gibi sanki. Yumruk yumruğa dövüşler keyifli oluyor bu mangada baya. v2 savunma hakiside var galiba jinbede ilk başta yiyor shigunları sonra onu açınca herifin parmağını kırıyor. Eliyle dişleri falan tutuyor beğendim. Jinbeyi onu dövüşler hep güzel olur.
 
16bin vs 9bin olmuş savaş ve taraf değiştirenler yetenekliler olduğu için daha güçlü olan bizim taraf. CP0 üyeleri savaşın sonunda bir şey yapmak istiyorlarmış gibi durmuyor. Lütfü gelene kadar King-Queen-Jack ve kalan uçan altılıların da düşüşünü görürüz. Yeni bir olay çıkarmazsa BM korsanlarının gelişi veya bayağıdır gözükmeyen Drake'in denizcileri çağırması gibi, 10-12 bölümde savaşın bitmiş olması gerek. Daha uzatmanın da bir manası kalmadı şu arcı.

Manga satışında da dipleri görmüş Soda, artık boş boş sakız gibi uzattığı arcların ekmek yedirmediğini anlamıştır.
 
Big mom’ın tatlı komutanlar haricindeki elitleri daifuku, oven gibi tiplerdi. Zaman atlaması olduğundan beri hasar fakiri gösterilen sanji bile dj’siz tekmeyle oven uçurdu, daifuku’nun dev boyutta cinini tekmeyle blokladı.
Tobiroppo’lar onlara kıyasla çok da güçlü olmamalı.

Yine de bu kadar çabuk bitmesini beklemezdim. En son luffy cracker’e tek attı sandığımızda cracker aynı güçte 10 asker çıkardı. Who’s who da boş değildir belki. Çıkar bişey.
Tüm tayfa dayanıklılığıyla övülürken tek yemez.
 
Analar ne evlatlar doğuruyor, maşallah. Denizin oğlu Jinbei. Böyle bir elitlikte One Piece'te çok nadir karekter var, bir elin parmağı kadar.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık